Glad kvinde på stranden
© iStock

6 ting, som det ikke længere er pinligt at blive set med efter de 40+

Vi kan godt afsløre, at kondomer og mormortrusser er på listen...

5. juli 2017 af Louise Thorsted

1. Kondomer. Hvem har ikke stået og trådt sig selv over tæerne – eller fundet en kiosk uden kunder – for at kunne købe præservativer i fred? I dag ryger de med stolthed på kassebåndet. For det signaler, at vi har (stadigvæk) et sexliv.

2. Bind og tamponer. For hvad tænkte ikke ham den lækre bag dig i køen og klassekammeraten, der sad i kassen? Russere i lysthuset og alle de andre udtryk, der ikke gav mening som 14-årig. I dag ved du, hvor vigtigt det er, at det der lysthus fungerer og sætter måske pris på stadig at være præ-overgangsalder, så der stadig er brug for at købe bind.

3. Mormortrusser. Dels fordi de fås i så mange fede udgaver, at de forekommer på siderne selv i glittede modemagasiner. Og dels fordi de er så meget pænere end kejsersnitarret, den ujævne bikinilinje og maven, som de så nådigt dækker.

4. Knaldromaner. Altså af den slags hvor sygeplejersken får lægen eller rigmanden den unge pige. Fifty shades of Grey har gjort det helt legitimt at være tilskuer til andres begær og lyst.

5. Tandstikkere og tandtråd. Husker du også, hvordan Julia Roberts skjuler sin tandtråd i Pretty Woman, og Richard Gere tror, det er drugs? Det er ikke (længere) pinligt at prioritere god mundhygiejne – faktisk er det mega dydsagtigt og sund fornuft.

6. Stramt træningstøj. Dels fordi det bare kommer i så meget lækrere design i dag – vi taler Stella McCartney for Adidas – og dels fordi du signalerer, at du bare har det godt med din krop og gør, hvad du kan, for at passe på den.

7. En voksen mand. For nu er du jo en voksen kvinde... og hurra for det! Den voksne mand ved din side er ikke længere din far – men er du heldig, er han faren til dine børn.  

Du vil (garanteret) også kunne lide