Handmaids tale June
Godt nok er vores løgne ikke i nærheden af dem, der bliver stukket i The Handmaid's Tale, men alt tæller...© MGM Television | MGM/UA Television

6 løgne, du godt må stikke (og sikkert allerede har gjort)

Vi kan tjekke seks ud af seks af. Er du med os?

15. august 2020 af Karen Greve

1. Over for din kæreste . “Din forvaskede, let skævtrukne T-shirt fra 1988, der ikke helt når ned over maven længere? Jeg aner ikke, hvor den er blevet af, skat!”

2. Til jobsamtalen. “Min svage side? Jamen, det er nok min tilbøjelighed til altid at sige ja. Jeg vil gerne have så mange opgaver som muligt, og det hele lyder innovativt og omstillingsparat spændende på en agil og kompetence-udviklende måde.”

3. Sammen med din teenager. “Jeg har aldrig røget hash, været fuld og kastet op i en hæk, cyklet hjem fra byen i en brandert eller haft sex, før jeg var omkring 20 år. Og jeg har altid kørt med cykellygter og brugt kondom. Hver eneste gang. Så ved du det. Gør som mig!”

4. På sociale medier. “Jeg har læst, at folk kan finde på at tjekke, hvad deres ekskærester laver for tiden, og stalke ham den lækre fra deres gymnasietid. Det gør jeg ikke.”

5. Efter en virkelig god fest. “Jeg kan ikke rigtigt huske, at jeg grinede så højt, sang så falsk med på It’s Raining Men og tabte en drink i sofaen. Det er simpelthen forsvundet. Jeg var nok ikke helt mig selv.”

6. Til træner-Malthe på cirka 20 år. “Min læge har forbudt mig at lave så mange af de maveøvelser, du der har gang i. Jeg har født børn, skal du regne med, og så skal man lige passe på med at presse sig selv for hårdt.”

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 4. juni 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide