Kvinde med mobiltelefon og taske
Skønhedsredaktør Maria Rothmar fik en YSL-taske, da hun blev 40 år og græd af glæde.© Privatfoto

6 gaveoplevelser, heldige kvinder har haft

De bedste gaver, du gennem tiden har pakket ud, hvordan var de egentlig? Hvis du ligner os på Magasinet Livs redaktion, så har vi et bud.

6. december 2021 af Karen Greve

1. Noget stinkende dyrt (og unødvendigt)

På Magasinet Livs redaktion har vi haft flere runde fødselsdage inden for det seneste år, og to af dem har resulteret i tasker af den slags, der skal låses inde, når de er alene hjemme. Og nu ved vi andre, at man decideret kan græde af glæde over sådan en YSL-tingest med gylden hank. 

2. Hella har sagt det: Noget i papmaché

Hella Joof har skrevet en hel bog om papmaché-reglen, som handler om, at når et barn har lavet noget stort i papmaché (kan også sagtens være i ler), så bliver man glad og stiller det frem, selv om det kræver, at sofaen skal ud for at få plads! 

3. Barndommens gavedrøm

Åh, den jul med Barbie-dukken og en rød flæset kjole, min bedstefar havde hjembragt fra Spanien! Det var fede gavetider. Måske lidt i den kønsstereotype ende, men som vaskeægte barn af 70’erne havde jeg også et sømbræt og en gocart. Men de gav ikke samme følelse af rendyrket lykke. 

Julepynt på juletræ
En engel der minder dig om farmor, det er en dejlig gave.© Getty Images

4. Et arvestykke netop til dig

Jeg har en porcelænsengel fra min farmor og en juledug fra min mormor i julekassen, og begge dele fik jeg, mens de begge levede og kunne vælge netop de ting til mig. Måske har du også et arvestykke, der kommer frem i december som en hilsen fra det hinsides? Det er en gave, der aldrig holder op med at give. 

5. Kollegial betænksomhed

Måske har du en kollega, som kan finde på at lægge en bog på din plads, som du lige mangler. Eller som har spontan-bagt kage! Kollega-betænksomhed kan redde din og andres dag.

6. Gaven, du ikke vidste, du manglede

Det er vidunderligt at få en gave, som du, først i det øjeblik du pakker den ud, opdager, at du mangler. For nogen er det en robotstøvsuger, for andre en oplader til bilen. Det behøver hverken være romantisk eller pænt, hvis det rammer dig lige midt i en praktisk behovsudfyldning. 

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 16. december 2021.

Du vil (garanteret) også kunne lide