Åh Maverick, you still take our breath away!
Åh Maverick, you still take our breath away!© Scanpix

6 comebacks, du har været vidne til det seneste år

Der har været groteske comebacks, sexy comebacks og comebacks, der mest handlede om penge. Se listen fra året, der gik, lige her.

12. januar 2023 af Karen Greve

1. Sexy comebacks

George Clooney spiller sammen med Julia Roberts igen i den romantiske komedie Ticket to Paradise, og det har vi ventet på siden Ocean’s Eleven (2001). Desuden: Maverick fik endelig et effektivt comeback på Top Gun- akademiet i en film, der har indtjent (hold fast) en milliard dollars!


2. Groteske comebacks

Uden sammenligning i øvrigt: Inger Støjberg og Madonna har stået for hver sit groteske comeback. Støjberg med 14 mandater direkte efter fodlænkeafsoning, Madonna nåede nye højder på Instagram, hvor hun vrikkede sin numse hen over toppen af en flaske chilisauce!?!


3. It’s all about the money-comebacks

Den norske 1980’er-trio A-ha har taget tour-livet op igen. Dog er de tre gutter, ifølge dokumentaren A-ha The Movie, ikke på særligt god talefod, og de ankommer i hver deres bil til koncerter, men det er åbenbart lige meget, så længe de kan grine hele vejen til banken. 

4. Overraskende comebacks

Abba som avatarer? Hvem så den komme? Men Benny, Bjørn, Agneta og Anni-Frid har skam optrådt virtuelt på en arena i London. Desuden fik Prins Joachim også et lidt overraskende comeback sidste efterår som følsom far og helt normalt menneske i kongehusets titel-gate.


5. Kreative comebacks

Strikketøj, strikkepinde, strikkebutikker og strikkebøger er gået fra mormor til moderne. Du kan gå til Strik & drik, du kan følge kendte mennesker strikke på Instagram, og her på Liv hviskede en kollega for nylig med ærefrygt: “Er du klar over, at Lærke Bagger (strikkeguru, red.) flytter ind på min vej?” 


6. Alder er kun et tal-comebacks

Der er ingen grænser for, hvad superstjerner kan klare i den alder, hvor andre mennesker går på pension. Sting (71) springer for eksempel rundt på scenen, som om Englishman in New York blev skrevet i går. Og så er der jo Eastwood (91), der igen instruerede en film sidste år. Fordi: Hvorfor ikke? 

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv i januar 2022.

Du vil (garanteret) også kunne lide