Aktiviteter til efteråret. Lav dit eget porcelæn og spis god salat
Var det noget med gør det selv-porcelæn? Og en fransk-dansk frokost?© Thora Finnsdóttir | Privatfoto

4 fede aktiviteter, du kan underholde dig med i efteråret

Med efterår følger indeliv og måske også en ferie eller et par fridage, som kunne bruges på at gøre det selv eller se det selv?

16. oktober 2020 af Louise Thorsted

Louises liste

Vores journalist Louise Thorsted holder fingeren på kulturpulsen og guider dig til fire fede 40+ oplevelser, du kan plotte ind på ‘mig-tid’-pladserne i din kalender!


1. Gør det selv-porcelæn

Hvad er bedre end fine finurlige porcelænsting? Det må være fint finurligt porcelæn, du selv har skabt! Mange af landets dygtige små kunsthåndværkere gør det også i kurser, hvor de lærer fra sig. 

Heriblandt Thora Finnsdóttir, som slår sine porcelænskurser op på sin profil på Facebook. Skynd dig, og hop med på et af tre kurser i november i kunstnerhuset i Frederiksværk. Så er julegaverne i hus.

Hvornår? Hele året! 

Lav dit eget porcelæn med Thora Finnsdóttir
Har du mon selv skabt dem?© Thora Finnsdóttir

2. Merci, monsiur David!

Skal du på efterårstur og til Møn, så får frokostrestauranten David’s i Stege vores varmeste anbefalinger. Find et spot i solens sensommerstråler i haven, og nyd fransk-dansk bistromad, når det er bedst. Og mest. Tjek lige størrelsen på den salat!

Hvornår? Hele året! 

Salat fra David's
Tjek lige den salat! © Privatfoto

3. Strik og drik

Hvis ikke du allerede kender dem, så tjek lige Gyldendals live-arrangementer på forlagets adresse i København. De annonceres løbende, men jeg skal helt sikkert deltage i sidste års succes Strik og drik 18. november

Denne gang er Christine Feldthaus og skuespiller og forfatter Lærke Winther Andersen på scenen i selskab med min strikguru Lærke Bagger, som gør det i de mest fantastiske restesweatre. Der er bar, så alt, du skal huske, er billetten – og dit strikketøj.

Hvornår? Hele året! 

Strik og drik event
Skal der strikkes og drikkes? © Gyldendal.dk

4. Fællessang live

Jeg ved ikke noget bedre end at gå til koncerter med bands, hvor jeg kan synge med på teksterne. Sådan er det med Dodo og Vågner i natten, Sømand af verden og Giv mig hvad du (ha) h har. Nynner du allerede med?

Hun & The Dodos er på Danmarks-tour lige nu. Tag ud og mød dem live. De danske kunstnere har brug for alt det publikum, de kan få!

Hvornår? Til 5. december 2020.

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 8. oktober 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide