Beverly Hills 90210 skole
© Beverly Hills 90210, Spelling Television

12 ting, vi virkelig savner fra vores studietid

Vi vil tilbage til tiden med fredagsbar, lange sommerferier og årgangsbøger! Hvad savner du mest?

6. juni 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. Ukontrollerede og lykkelige rusture. Det var da lidt nervepirrende, for du kendte ikke en sjæl, men der er ikke det, som et par fadøl og en dans til Thomas Helmig ikke kan klare!  

2. Fredagsbaren. Selvom din arbejdsplads også forsøger at banke en fredagsbar sammen, kan den langt fra måle sig med fredagsbaren på studiet. Og i dag har du i øvrigt heller ikke rigtig tid til at drikke mere end en halv øl, for ungerne og manden venter jo derhjemme... 

3. DJs, der rent faktisk tog imod ønsker. Er det bare os, eller var DJ'en lidt mere lydhør dengang? Det var i hvert fald ikke svært at få hverken Toto eller Nena til at brage ud af højtalerne! 

4. Sex med andre end den samme. Tjah...

5. Rygerkantinen. Selvom du ikke selv røg, var der altså lidt charme over røgen, der sænkede sig over madpakken. Eller. Sådan husker du det i hvert fald (og priser dig lykkelig over, at du i dag kan spise din æggemad i frisk luft).  

6. Lange sommerferier. I dag har du maks tre snoldede uger, og selvom det da også er dejligt, savner du helt ustyrligt de månedslange sommerferier, som du havde engang. Det var tider! 

7. Andre tog ansvar. Det var helt fantastisk, at du bare kunne møde op, og så var der nogle andre, der sørgede for dagens program. Er det muligt at gå et par skridt tilbage i voksenlivet og drosle lidt ned for ansvaret? 

8. Studierabat. Hvis du kunne spare en femmer, var det toppen, for du levede på en sten, og der skulle jo være råd til weekendens øller. 

9. At lære noget nyt. Bevares, indimellem lærer du da også noget nyt i dag, men det er ikke helt det samme som dengang, hvor du næsten hver eneste dag lærte noget nyt og vigtigt. Det var en ret fed følelse!  

10. Årgangsbøger. Det var her, du kunne finde ud af, hvad ham den lækre hed. Hvordan gør de unge nu til dags? 

11. Fremtidsdrømme. Du havde et hav af forventninger om alle de muligheder, der lå ude i fremtiden. Det viste sig, at de ikke alle sammen var heeelt realistiske, men i studietiden levede du højt på dem!

12. Tiden! Hvordan i alverden fik man født to unger, rekonstrueret tre lejligheder – og nå ja, gjort sin uddannelse færdig samtidig? Du tvivler på, at du kunne gøre det igen. 

Du vil (garanteret) også kunne lide