Madonna i 1980'erne
© Wenn

12 ting, du måske ikke savner fra dine 20’ere

Vi har det med at tænke tilbage på vores unge dage med længsel. Men når vi tænker tilbage på vores 20’ere, var det hele jo faktisk slet ikke lutter lagkage...

31. januar 2017 af Amalie Blixt

1. At have store drømme, men ingen penge til at udleve dem. Du ville gerne rejse verden rundt og opleve det hele, men de manglende cifre på din bankkonto modarbejdede dig.

2. Billige overnatninger. Når du på beskeden vis kunne udleve nogle af dine drømme om at rejse verden rundt, foregik overnatningerne på billige hoteller med tvivlsom rengøring.

3. Usikkerheden på din egen krop. Din krop var sikkert både lækker og veltrænet som i dine 20’ere, men alligevel var du aldrig tilfreds.

4. Middelmådig sex. Med kropsbevidsthed og erfaring er dit sexliv også blevet bedre. Du ved, hvad du kan lide, og hvornår du vil have det.

5. Konstant at være i tvivl om din egen stil. At være med på moden kunne jo være et fuldtidsjob! Nu er din stil bare det, du har på. Og det, du har på, er det, du synes, er pænt. Mode eller ej.

6. “Ser jeg pæn ud i det her?” Nu kender du i det mindste dig selv godt nok til at sige: “Nej, det gør jeg ikke, og det er jeg voksen nok til at vide”… eller du ved i hvert fald, hvornår nogen lyver om det over for dig.

7. Dit hjem var ikke større end en entré – men okay, det tjente også lidt det samme simple formål, fordi du hele tiden var på farten.

8. Ængstelighed for din fremtid.Bliver jeg nogensinde til noget? Får jeg mon et job? Hvad er et job?!?”

9. At gå i byen for at score eller for at blive scoret. Alle de koder! Blikke, blink… Det var hårdt arbejde, ja – og den del er desværre ikke blevet nemmere.

10. Ikke at blive taget alvorligt af dem, du virkelig gerne ville tages alvorligt af. Det er heldigvis nemmere i dag (i hvert fald det meste af tiden).

11. Din bil. Den var så gammel og slidt, at den skulle startes med en hammer under kølerhjelmen.

12. Familiemiddage, hvor du igen og igen skulle svare på, hvad du ville med dit liv. “Ja ja morfar, jeg ved godt, at man kun kunne blive enten sygeplejerske eller mekaniker, dengang du var på min alder, men i dag er det bare ikke så simpelt.”

Helt ærligt, så er det faktisk slet ikke så slemt at være på den øvre side af 40. Synes du vel? 

Du vil (garanteret) også kunne lide