Håndværkermand
© iStock

12 ting, du helt sikkert kender, hvis du er gift med en håndværker

Du har måttet slutte fred med de nøgne damer på værkstedets kalender. Det er jo ikke ham, der har hængt den op... siger han

26. april 2017 af Maria Denise Christoffersen / Woman

1. Hans bil er altid fyldt med værktøj. Hvis den for en gangs skyld er ren og ryddelig, bekymrer du dig over, om han er okay.

2. Håndværkersex er en ting. En gooood ting.

3. Du kan sjældent imponere ham med sidste nyt om politik, sport eller andre nyheder. Han har altid hørt dem før dig, fordi radioen kører på arbejdet hele dagen.

4. Af samme grund kender han hele P3’s katalog af ny musik. Sidste sommer havde han for eksempel Nede Mette permanent på hjernen, aargh!

5. Du er blevet lidt doven, hvad angår praktiske ting. Når han kan bore en hylde op cirka 150 gange hurtigere (og pænere!) end dig, hvorfor skulle du så overhovedet gå i gang?

6. Din familie og venner hyrer ham ofte til småopgaver derhjemme. Han får så mange penge gennem dine kontakter, at du nærmest burde opkræve et manager-gebyr.

7. Du har måttet slutte fred med de nøgne damer fra værkstedets kalender. Det er jo ikke ham, der har hængt dem op, det er hans kollegaer. Og han har fortalt, at han slet ikke kigger på dem.

8. Apropos værkstedshumor... det er desværre også en ting.

9. Du elsker at høre om alle de mærkelige steder, han har været ude at lave et job. ‘Statsministerens villa, siger du? ...Var der rodet?’

10. I Sex & the City heppede du mest på Aidan, fordi han minder om din egen mand. Sådan en sød, solid, nede på jorden-type, der har hænderne rigtigt skruet på og også er pææææn.

11. Når I er hjemme hos nogen, tjekker han diskret deres elinstallationer/paneler/gulve/osv. Og du ved bare, at han kommer til at nævne den der brandfarlige stikkontakt på hjemvejen.

12. Du er ret stolt og glad for at være sammen med en mand, der ud over at være klog, sød og lækker OGSÅ kan bruge sine hænder. Det er sgu en del mere sexet end ham ejendomsmægleren, du datede engang.

Du vil (garanteret) også kunne lide