Børn med fodbold
© iStock

10 ting, du helt sikkert kan genkende, hvis du er fodbold-mor

Du er hæs efter weekenden – og det er altså ikke fordi, du har været til nogen form for fest!

28. april 2017 af Victoria Carlsson

1. Du er hæs efter weekenden – og det er altså ikke fordi, du har været til nogen form for fest, du har 'bare' været til fodboldkamp. 

2. Din hverdag er mere eller mindre skemalagt efter dit barns træningstider. Det betyder, at du køber ind til aftensmad efter, du har afleveret dit barn til træning, og inden du henter ham/hende igen. Timet og tilrettelagt!

3. Du kan med fordel tilføje en eller flere titler til dit cv – du fungerer nemlig både som taxachauffør OG cheerleader. 

4. Din bil er aldrig ren, den ligner nærmere en slagmark af dimensioner. Men det har da også sin charme, ikk’?  

5. Du engagerer dig faktisk næsten mere i dit barns hold, end han eller hun gør. Men dit barn elsker dig naturligvis for, at du støtter op om han/hendes fritidsinteresser.

6. Dit humør bliver påvirket af kampene – selvom du ikke vil indrømme det helt. Men hallo, der er da ikke noget federe end at komme på arbejde mandag efter weekenden og fortælle, at dit barn har vundet lørdagens kamp.

7. Du ved, at din søn eller datter synes, at du er lidt pinlig – men det gør dig ikke så meget, for du er jo selv nærmest en del af holdet. Næste skridt hedder assistenttræner. 

8. Da dit barn scorede et mål i weekendens kamp, gik du helt amok. Du har ikke været så oppe at køre siden, Henrik fra 3.g kyssede dig til den første gymnasiefest (og det var altså kodylt!).

9. Frugtordning og køreordning – du melder dig altid til tjeneste. Måske ved du det ikke, men det betyder meget for både spillere, trænere og andre forældre!

10. Glemte fodboldstøvler i omklædningsrummet er og bliver en ting, og det bliver kun værre med alderen (kan vi vist godt afsløre)… 

Du vil (garanteret) også kunne lide