Glad mand og kvinde tager selfie
© iStock

10 anderledes ting, du kan prøve med din mand

Du tror sikkert, at I har prøvet alt sammen, men har I prøvet nogen af de her ting?

6. december 2017 af Anne-Mette Søndergaard

1. Hav en handyman-aften. Hvis I har nogle billeder, der skal op at hænge eller en gulvliste, der skal sættes fast, så kan I gøre det sammen –  det bliver dobbelt så sjovt og I får den dårlige samvittighed væk. Bare tænd for jeres yndlings-80'er-musik, og begynd!

2. Byg et fort sammen af dyner og puder. Det lyder måske en smule barnligt, men du vil opleve, at det er sjovt at blive barn igen – og især sammen med din mand. Og når I er færdige, kan I sidde og hygge jer i jeres fælles fort, for eksempel med snacks og en god film på iPad'en.

3. Leg bartendere for en aften, hvor I laver nogle lækre drinks – både nogle klassiske og hjemmeopfundne af slagsen. Vær så hinandens smagtestere, og se, hvor aftenen fører jer hen. 

4. Hav en picnic indenfor. En picnic udenfor er rigtigt hyggeligt, men det kan være lidt upraktisk og kommer ret meget an på årstiden. Så lav en masse små retter til picnickurven, læg picnictæppet på gulvet, og nyd en hyggelig middag – uden kulde og kryb.

5. Ryd op i skabet, og giv det til velgørenhed. Det kan lyde som en sur pligt, men når I graver jer igennem bunkerne, vil I med garanti finde ting, der indeholder mange gode og sjove minder – og så går det hele jo til et godt formål, så det er en klar vinder!

6. Lav et bål i haven. Pak jer ind i tæpper, og tag masser af varmt tøj på, lav noget varm kakao, og hold en dejlig og romantisk hyggeaften under stjernerne. 

7. Mal et møbel sammen. Hvis I har nogle stole eller et bord, I ønsker at opgradere, så kan det blive en rigtigt sjov ting, I kan lave sammen. I skal bare finde de perfekte farver og malerpenslerne og komme i gang.   

8. Tøm jeres kølesskab, og udfordr hinanden i en privat konkurrence a la Master Chef. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for jeres kreativitet i køkkenet. Og så kan I jo selv finde ud af, hvad vinderen skal have som præmie.

9. Prøvekør en ny bil. Denne ting vil din mand garanteret synes er en rigtigt god ide. Selvom I ikke har behov for eller skal have en ny bil, er det da rart at lege med tanken til tider – og en lille køretur ud i det blå er altid hyggeligt.

10. Tag på loppemarkeder. Din mand vil måske ikke synes, at det er den sjoveste beskæftigelse at bruge dagen sådan et sted, men han kommer nok til at ændre mening, hvis han får en god handel ud af det – tror du ikke?

Du vil (garanteret) også kunne lide