Bruce Springsteen og Nathan Testa
© Youtube

Teenager fik den vildeste oplevelse til Bruce Springsteen-koncert

Det er de færreste fans, der får lov til at komme så tæt på rockstjernen. Kender du mon en, som er en smule misundelig på den 14-årige teenager?

21. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Bruce Springsteen er en følsom mand, og det viste han blandt andet sidste år, da han åbent og ærligt fortalte om sin depression i et stort interview. 

Nu har rockstjernen igen vist, at han ikke er så hårdhudet, som du måske går og tror. Til en koncert i Australien kunne Springsteen nemlig slet ikke stå for en 14-årig dreng, som havde ét brændende ønske: At spille sangen Growin' Up med bandet på scenen. 

14-årige Nathan Testa havde taget et skilt med til koncerten, hvorpå der stod, at han havde taget fri fra skole for at tage til koncert, og om han ikke måtte spille sangen med Bruce Springsteen

Anden gang på scenen med Springsteen

“Kan du den på guitar?” spurgte Springsteen fra scenen, og da den unge teenager svarede 'ja', blev han hurtigt hevet op på scenen. Her gav Nathan Testa den gas sammen med rockstjernen, og Springsteen lærte sin unge ven et par ægte rockstjerne-moves. 

Ifølge Huffington Post er det dog ikke første gang, at Nathan har været på scenen med Springsteen. Som 11-årig blev han nemlig også hevet op til bandet under en koncert, hvor han sang Waitin’ on a Sunny Day.

Mon ikke der sidder en Springsteen-fan eller to derude, som er en smule misundelig på australske Nathan? 

Du vil (garanteret) også kunne lide