Sting, rockmusiker
© Creative Commons

Sting udgiver sin første samling af originale sange i mere end et årti

Den anerkendte musiker Sting, som vi blandt andet kender fra gruppen The Police, har netop udgivet et nyt album, som repræsenterer en bred vifte af musikalske stilarter

14. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Den anerkendte, britiske rockstjerne Sting, der er kendt som både solist og som medlem i gruppen The Police, hvor de populære sange Roxanne og Every Breath You Take blev skabt, har i denne uge udgivet et nyt album. 

Det nye album, som hedder 57th & 9th, repræsenterer en bred vifte af Stings musikalske stilarter, og er hans første samling af originale sange i mere end et årti.

At acceptere sin egen dødelighed

På albummet kan du blandt andet høre sangen 50.000, som handler om at acceptere sin egen dødelighed, fortæller Sting til NRP

Legenden Leonard Cohen skulle vi for nyligt sige farvel til, og da de store kulturelle ikoner David Bowie og Prince blev taget fra os i år, gik det op for Sting, at idoler som disse rent faktisk kan forsvinde fra vores jord. Sangen handler om rockstjerner, der som han selv, kan se tilbage på, at de har spillet for 50.000 mennesker i spotlightet.

Du vil (garanteret) også kunne lide