Tag med Magasinet Liv på tur: Sunde kokkerier og økologi

Er du til sundt og lækkert mad? Er du til økologi og friske råvarer? Så har Magasinet Liv, iFORM og Comwell sammensat den perfekte lørdag til dig og din veninde, datter eller mand.

26. februar 2015 af Redaktionen

Kærlighed til mad, passion for råvarer og bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukkeste natur med skøn udsigt til skove og søer. 

Hotellet har gennemgået en total indvendig forvandling og fremstår moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design. Hotellets nøgleord er åbenhed, synlighed og god smag hele dagen. Og det nye Comwell Sorø byder på rigeligt af det hele - både på og udenfor tallerkenen.

Magasinet Liv, iFORM og Comwell har sammensat den perfekte lørdag til dig og din veninde, datter eller mand. Herlighederne løber af stablen 20. - 21. juni 2015.

 


Dagsprogram

Vi starter dagen på Comwell Sorø med check in kl. 14.00 hvor hotellets chef og kok, Jakob Buus vil tage imod og give en kort introduktion til dagen. Herefter kører vi mod Bakkegården, et økologisk landbrug, lige rundt om hjørnet. Her river vi lækkerier op af jorden og får en masse information af de økologiske ildsjæle!

 

LÆS MERE Fie lever for økologi: "Det er vores madpakke til fremtiden"

 

Efter turen på Bakkegården er det retur til hotellet og direkte i køkkenet hvor du, i samarbejde med Jakob, kreerer din egen middag. Den kommer til at bestå af appetizer, 5 herlige retter og fyldte chokolader. (Chokolade giver bedre hukommelse, siges det.


Så bliver det tid til omklædning, hvorefter vi mødes i restauranten og hygger med mad, gode vine og masser af snak. Aftenen sluttes af med en god nats søvn i de lyse og lækre værelser, inden der søndag morgen serveres en stor brunchbuffet (og bare rolig, den behøver du ikke være med til at lave!)

Den samlede pris for opholdet er 1.603 kr. Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse. Samlet pris for 2 personer 2.608 kr.

 

Prisen inkluderer

  • Besøg på Bakkegården - et økologisk landbrug 
  • En tur i køkkenet hvor du selv er med til at kreere en udsøgt 5 retters middag
  • Hygge med middag, herlige vin og snak
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet


Bliv medlem af Comwell Club og optjen 100 point (værdi kr. 100,-) i opstartspoint – de kan bruges som betaling allerede på dit første ophold. Brug kampagnekoden ”LIV”.

Bestil rejsen her!

 

Du vil (garanteret) også kunne lide