Sådan rejser du!

Globetrotter, charterturist og storbyferier! Kvinder på 40+ kan og vil det hele. Resultaterne af Magasinet Livs store rejseundersøgelse er klar!

2. februar 2015 af Jane Hansen

Der er ingen tvivl: I elsker at rejse! Vi har spurgt jer om jeres ferier og rejsedrømme i Magasinet Livs store rejseundersøgelse. Resultaterne ligger klar – og vi er imponeret!

Kvinder på 40+ er rejselystne. Mere end halvdelen af jer pakker gerne kufferten to til tre gange om året for at rejse ud i verden. For 86 procent af jer er Europa den foretrukne feriedestination, men en tur over Atlanten på en storbyferie i The Big Apple eller en rejse til Asien tager en delt andenplads. 48 procent af jer flyver nemlig gerne den lange tur mod øst eller vest.

LÆS MERE Tag på retreat i unikke oplevelser med Magasinet Liv.

Og I ved, hvad I vil have, når I er fremme. Kultur, gastronomi og sol. Og gerne meget mere sex med ham, manden eller kæresten, som 53 procent af jer har som den foretrukne og hyppigste rejsefælle.

Læs svarene i Magasinet Liv nummer 48, hvor vi har sammenfattet et portræt af læserundersøgelsen, hvor du kan læse meget mere om din og andre 40+ kvinders rejser. Hvem ved, måske bliver du inspireret til din næste rejse!

God fornøjelse.

Du vil (garanteret) også kunne lide