På weekendtur med Rikke Hørlykke: “Jeg er stor fan af at være udendørs og bevæge mig samtidig”

For Rikke Hørlykke er et lykkeligt liv et sundt liv. Hun har det godt, når hun bruger sin krop – og især hvis det kan kombineres med en smuk udsigt, et dyp i havet eller en god kaffe i grønne omgivelser. Se med her, hvor hun guider til fire steder, der er værd at sætte kursen mod på en aktiv weekendtur ud i det blå.

13. oktober 2022 af Benjamin Creative for Kia

Hvordan har du det der, hvor du er lige nu?

“Jeg synes, at jeg er et rigtig godt sted i livet! Jeg føler mig privilegeret med en sund og rask familie og to virksomheder, hvor jeg selv styrer, hvordan og hvornår jeg arbejder. Arbejdet som personlig træner er en livsstil for mig, så selvom det til tider fylder meget, bliver jeg motiveret af at flytte mennesker til en sundere udgave af dem selv.”

Hvad bruger du tid på, når du har fri? Hvad gør dig glad?

“Bevægelse er generelt en stor del af mit liv, så det finder jeg også tid til, når jeg har fri. Ellers er familie og venner højt på listen sammen med alle mulige forskellige ting, jeg lige synes, der kunne være sjovt at lære. Jeg er drevet af hele tiden at udvikle mig og udfordre mig selv – både fysisk, fagligt og menneskeligt.”

Den nye Kia Sportage Plug-in Hybrid, som Rikke har været på tur i, er designet til at køre smart – og at se smart ud. Bilen kører på ren el ved lavere hastigheder og har en en sporty silhuet, der passer til både by og roadtrips i naturen.

Du har valgt destinationen for vores roadtrip. Hvorfor lige Tisvilde-området?

“Jeg er stor fan af at være udendørs og bevæge mig samtidig, og mange af de spots, jeg har vist på turen her, har været en del af min løberute gennem mange år. Jeg har haft sommerhus i Vejby og elsker alt det, som området byder på. For mig er Tisvilde og omegn et sted med mange gode minder.”

Hvad giver det dig at være i naturen?

“Det er her, jeg tanker op og bruger mig selv på en god måde. Efter mange år som professionel, hvor fokus var på at forbedre mig og holde en bestemt pace, så sætter jeg pris på at løbe en tur, hurtig som langsom, og stoppe op og nyde udsigten undervejs.”

Indeni er Kia Sportage udstyret med eksklusive detaljer – som for eksempel elegant aluminiumfinish, trådløs telefonopladning og el-sæder i ekstra bløde materialer.

Hvor går turen hen næste gang?

“Jeg går med en vandretur fra Helsingør til Lynæs i tankerne. 75 kilometer over tre dage og langs vandet det meste af vejen. Det skal jeg nok snart få sat i værk!”

Rikkes favoritsteder i Tisvilde

1. Havesalonen

Hvad: Hyggelig café i Tisvilde hovedgade.

Hvor: Olskærvej 1, 3220 Tisvildeleje.

Derfor er det et besøg værd:

“Fantastisk stemning, afslappende havehygge og god kaffe. Derudover er det drevet af lokale folk, der bor i Tisvildeleje hele året – og ikke kun i sommersæsonen.”

2. Vejby Strand

Hvad: Ferieområde med flot udsigt.

Hvor: 3210 Vejby.

Derfor er det et besøg værd:

“Dette område har så mange fine udsigtssteder. Der er især ét spot helt ud til vandet, jeg altid prioriterede at besøge som det første, når jeg ankom til vores sommerhus. Så brugte jeg lige de første fem minutter på et kig ud over vandet inden udpakning.”

3. Tibirke Bakker

Hvad: Smukt og varieret naturområde.

Hvor: Ved østkanten af Tisvilde Hegn, 3220 Tisvilde.

Derfor er det et besøg værd:

“Et fredet område med en helt speciel natur. Mixet mellem det bakkede landskab, de romantiske bindingsværkshuse og kvæg i forskellige arter, der går rundt over det hele, er som et stykke idyl, der er hevet ud fra gamle dage.”

4. Helenekilde Badehotel

Hvad: Charmerende badehotel helt ned til vandet.

Hvor: Strandvejen 25, 3220 Tisvildeleje.

Derfor er det et besøg værd:

“Jeg elsker stemningen her! Både fællesområder og værelser er indrettet som om, du er på besøg i et privat hjem og ikke et hotel. Det emmer af god karma, og så er der den smukkeste udsigt fra den store terrasse, der vender ud mod havet.”

Skru op for køreglæden

Den smarte Kia Sportage, som Rikke har været på tur i, tager dig behageligt fra A til B – uanset om du skal kort eller langt. Bilen fås i en smart Plug-in Hybrid-variant, så du kan klare småturene på el og lade benzinmotoren tage over på længere stræk. 

Indeni er der tænkt over både look og komfort. Kabinen har en dejlig rummelighed, sæderne har ventilation og er skabt i ekstra bløde materialer og det store Multi-Mode Touch Display gør det nemt at skifte mellem infotainmentsystem og klimaanlæg. 

Se mere om den nye Kia Sportage på kia.com

Du vil (garanteret) også kunne lide