Her er dit (drømme)rejseliv!

Temperaturen er omkring frysepunktet, og det giver anledning til at drømme sig mod varmere himmelstrøg. Vi har spurgt ind til jeres rejseoplevelser og -vaner, og du kan læse nogle af svarene her!

27. januar 2015 af Louise Thorsted

Den lange juleferie ligger bag os, hverdagen er en realitet og feriedrømmene stadig bare... drømme.

Vi har spurgt jer læsere om jeres rejseliv og har sammenfattet hele herligheden til et portræt af, hvor og hvornår I flasher eller gerne ville flashe det rødbedefarvede pas.

Læs nogle af de mere overraskende svar fra Magasinet Livs rejseundersøgelse 2015 her:

 

Hvad har været din bedste rejseoplevelse?

 “En uge i Riga hvor der tilfældigvis var Olympiade for Kor 2014. Det var virkelig en fantastisk oplevelse...”

“Belek i Tyrkiet. Vi havde bestilt et almindeligt dobbeltværelse med opredning, men fik en suite, lækker mad, god betjening og all inklusive også importerede drikkevarer.”

“Helt klart New York, som bare har det hele. Kultur, lækker strand (Coney Island), ALT i shopping og fantastiske mennesker...”

“I år har det været turen til Sydafrika, et land jeg aldrig havde troet, jeg ville besøge, da kontrasterne er så store mellem rig og fattig, men det var fantastisk at opleve deres livsglæde og se og høre deres historier.”

“Solformørkelse set fra Påskeøen og rundtur i Japan.”

 

Og den værste?

“New York, da Orkanen Sandy lukkede og slukkede alt på Manhatten - meget surrealistisk oplevelse. Ingen lys, ingen vand, oversvømmelse, men vi fik da en naturoplevelse af de store, og det blev en meget anderledes ferie...”

“At køre Australien rundt i hælene på en tyfon, der efterlod alt vådt og lukket.”

“Da min kæreste og jeg rejste på tommelfingeren gennem Frankrig og blev samlet op af en mand, der kørte med en afsindig fart gennem den ene lille landsby efter den anden. Og åbenbart nød at se vores skrækslagne ansigter. Jeg har aldrig tomlet siden.”

“Mallorca. Min datter blev kørt over, og der var bier på værelset. I stedet fik vi et nyt. Ovenpå hotellets maskinrum!”

“I mit univers findes den værste oplevelse ikke. Jeg har heldigvis ikke været ude for noget, der ikke kunne overkommes og blive til en god historie bagefter. De værste oplevelser ender ofte som de bedste historier.”

 

Del dit allerbedste rejseråd med os...

“Lad være med at have for faste programpunkter. De spontane oplevelser er altid de bedste. Og så husk at finde de lokale markeder - de er altid et besøg værd.”

“Besøg ikke kun storbyer. Tag ud i alle de fantastiske småbyer, der ligger omkring storbyerne, der er mange gemte skatte, og du fornemmer bedre landets sande kultur.”

“Hvis I rejser flere sammen så bland jeres bagage. Bliver en af kufferterne væk undervejs, har du stadig lidt tøj i den andens kuffert.”

“Spis som de indfødte.”

“Tag alene afsted! Nyd at du kan gøre, hvad du har lyst til og ikke, hvad andre synes, du bør. Det er ikke farligt.”

“Pak kufferten og kom af sted!”

“Nyd hvert øjeblik, det kommer aldrig tilbage....”

 

GOD TUR

 

Du kan læse meget mere fra Magasinet Livs rejseundersøgelse i Magasinet Liv nr. 48, som er på gaden nu!

Du vil (garanteret) også kunne lide