Abo-tilbud til Magasinet Liv
Så kan sommeren bare komme an! © Bonniershop | Magasinet Liv

Få et skønt strandsæt og en bog sammen med 3 numre af Magasinet Liv

Er du klar til sløve sommerdage under solen? Ellers så bliver du det i hvert fald, når du får fingrene i dette lækre tilbud. Du sparer 379 kroner, hvis du slår til nu!

11. juni 2019 af Redaktionen

Sol, sommer og sløve dage på stranden med familien venter lige om hjørnet – og hvor er det bare dejligt! Vi kan nærmest allerede smage den kolde rosévin, der i den grad er et tegn på sommer. Ah! 

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i de varme måneder? Så har vi et brandgodt tilbud til dig. Og det indeholder både lækkert grej til stranden og masser af god læsning. Læs bare herunder. 

Skønt strandsæt 

Hvis du køber tre numre af Magasinet Liv, får du netop nu et skønt strandsæt med i købet. Sættet består af et hammamhåndklæde i lækker vævet kvalitet og en rummelig taske med plads til alle de ting, du har brug for på stranden.

Tasken har to hanke, som gør den nem at tage over skulderen. Og sættet kan selvfølgelig også sagtens bruges i haven eller i sommerhuset henover sommeren.

Specifikationer:

  • Hammamhåndklædet og tasken er begge fremstillet af 100% bomuld
  • Håndklædet måler 100×180 cm + 5 cm frynser i de korte sider
  • Strandtasken måler B38 x H42 cm

Du får også

Udover strandsættet og de tre magasiner får du også et ekstra magasin 'Sommersjov' og bogen 'Og sådan blev det' af Maren Uthaug med i købet. Så er der dømt afslapning! 

Abo-tilbud til Magasinet Liv
© Bonniershop | Magasinet Liv
Abo-tilbud til Magasinet Liv
© Bonniershop | Magasinet Liv

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste