© DFDS

Book nu, og få adgang til de bedste afgange

Alle modtagere af Magasinet Livs nyhedsbrev kan lige nu få et minicruise for op til 4 personer med 2 overnatninger i en Seaways kahyt - for kun 75 kroner. Læs mere her

27. august 2016 af Redaktionen

Oplev skønne Oslo for 75 kroner

Luk øjnene i to minutter og forestil dig at slentre en tur på dækket med din udkårne i hånden, mens solen varmer jeres kinder og havet stråler i baggrunden. Lyder det ikke dejligt? 

Lige nu kan alle modtagere af Magasinet Livs nyhedsbrev købe et minicruise for op til fire personer til Oslo. Ved ankomst i Oslo kan I se frem til lækre middage, shopping og et væld af både naturskønne og kulturelle oplevelser. Besøg for eksempel Mathallen, et indendørs madmarked a la Torvehallerne i København, kun en halv time på gåben fra skibet, eller forkæl smagsløgene med en middag på Restaurant Smalhals, der serverer god og sund hjemmelavet mad til rimelig pris, kun 35 minutter på gåben fra skibet.

I kan også bruge timerne i Oslo på at se byen på gåben i eget tempo eller fra vands i kajak med Oslo Kajak Tours. Mødesteder ligger 1 time på gåben fra skibet.

Er I mere til shopping, så foreslår vi, at I slår vejen forbi Aker Brygge, Oslos stemningsfyldte område, hvor der kan shoppes i utallige butikker, og hvor der er masser af skønne spisesteder. Det tager blot 16 min. at gå fra skibet.

Det får du 

Alle, der er tilmeldt Magasinet Livs nyhedsbrev eller som tilmelder sig vores nyhedsbrev, får lige nu tilbud om et minicruise for op til fire personer, København-Oslo t/r med to overnatninger om bord i Seaways Class kahyt – og seks timer i Oslo

Sagt på en anden måde: Den perfekte lejlighed til at invitere kæresten, vennerne eller familien med på en uforglemmelig tur, som ALLE hår råd til. Du betaler nemlig kun 75 kroner per booking, som gælder for op til fire personer

Sådan gør du

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her – og få din voucher til DFDS med det samme. Er du allerede tilmeldt får du også din voucher her.

Du vil (garanteret) også kunne lide