Moden kvinde pakker kuffert til rejse
Husk lige de her 8 praktiske ting i kufferten. Så er du godt på vej. © Getty Images

8 praktiske ting, du ikke må glemme at tage med på ferie

Er du så heldig at skulle ud at rejse? Så er der en række praktiske ting, du vil takke dig selv for at tage med i kufferten. Og vi tør godt at garantere, at det vil gøre ferien både lettere og (endnu) mere herlig!

28. maj 2019 af Redaktionen

Du kender garanteret scenariet: Du skal på ferie, og du glæder dig – men tiden er kommet, hvor du skal pakke din kuffert, og det er ærlig talt en anelse uoverskueligt. For hvad skal du have med? Hvad kan du undvære? Og hvad må du under ingen omstændigheder glemme at pakke? 

Hjælpen er her! For udover pas, ID, penge, rejseforsikring og alle de andre nødvendige ting du selvfølgelig skal huske, så er her altså otte praktiske ting, du vil takke dig selv for at lægge ned i kufferten.

Hvad end du rejser med familien eller veninderne, kan det ikke gå helt galt med de her ting i bagagen. Tværtimod bliver ferien garanteret en smule lettere og endnu mere herlig! 

1. En fnugrulle 

En fnugrulle er altså et uundværligt redskab, hvad end du er hjemme eller ude i verden. Og så fylder den heldigvis ikke meget. Så husk den lige! 

Du kan eksempelvis købe en fnugrulle her.

Fnugrulle
Husk fnugrullen! Den kan redde mange tøj-situationer. © Getty Images

2. En lille førstehjælpstaske

Den her er måske især vigtig at pakke, hvis du rejser med ungerne. Uanset hvad er du dækket ret godt ind med en lille førstehjælpstaske, der indeholder plastre, en lille saks, lidt forbinding og diverse andre ting. Og som bonus fylder den heller ikke særlig meget. 

Du kan eksempelvis købe en førstehjælpstaske her

Førstehjælpstaske til at rejse med
Med en lille førstehjælpstaske er du godt dækket ind på rejsen.© Getty Images

3. En 3-i-1 

Uanset om du flækker en negl eller har behov for at file eller rense dine negle, kan en 3-i-1 hjælpe! Og så har den ovenikøbet den perfekte størrelse – den fylder nemlig ingenting i toilettasken. 

Har du ikke allerede en 3-i-1? Du kan eksempelvis købe en her

3-i-1 negleklipper
Husk en 3-i-1 til rejsen. Den fylder næsten ingenting. © Getty Images

4. En steamer 

Selvom du er på ferie, er det jo aldrig særligt smart med krøllet tøj. Og her kommer steameren ind i billedet. For det første fylder den langt mindre end et strygejern, og for det andet er den utrolig let at bruge. Og så fjerner dampen både lugt og overfladisk skidt fra tøjet. Smart! 

5. En pincet 

Hvad end den skal bruges til at fikse øjenbrynene eller hive en splint ud af fingeren, så er en pincet altså guld værd at have med i kufferten – og utrolig ærgerlig at glemme derhjemme. 

Her kan du købe en pincet. 

Pincet
Pincetten er smart, lille og utrolig praktisk at have med på ferie. © Getty Images

6. En adapter 

Med en adapter kan du omforme et stik, så det passer i den type stikkontakt, de har, der hvor du er på ferie. På den måde undgår du, at føntørreren eller opladeren til mobilen (til din store overraskelse!) ikke passer i stikkontakten.

Der findes mange forskellige adaptere i forskellige prisklasser, så det handler om at finde den, som matcher dine behov. 

Du kan eksempelvis investere i en adapter her

En adapter
Med en adapter kan du omforme dine stik, så de passer i stikkontakterne, der hvor du er på ferie. © Getty Images

7. En håndsprit 

Det er altid godt at have en håndsprit med i tasken – også når du er ude at rejse og måske bliver udsat for lidt flere og anderledes bakterier, end du er vant til. Og som bonus fylder en håndsprit i rejsestørrelse heller ikke synderligt meget! 

Du kan eksempelvis købe en lille håndsprit her

Håndsprit til rejse
En håndsprit i rejsestørrelse er uundværlig på ferien. © Getty Images

8. Sygrej i rejsestørrelse

Hvad gør du, hvis der falder en knap af din kjole? Eller hvis en af ungerne slider hul i bukserne? Du panikker i hvert fald ikke, for du fikser det da bare med nål og tråd. Du har nemlig husket at medbringe lidt sygrej. 

Sygrej til rejse
Nål, tråd, en ekstra knap og en sikkerhedsnål lige til at pakke i kufferten.© Getty Images

Hav styr på håndbagagen 

Hvis du skal flyve på ferie, er det selvfølgelig vigtigt, at du husker at tjekke op på, hvad du må have med i din håndbagage, og hvad du er nødt til at pakke i din anden kuffert eller taske. Der er nemlig helt klare regler for, hvad du må medbringe om bord på flyet. 

Vil du have endnu flere tips til at pakke den perfekte kuffert? Her får du det smarteste trick! 

God tur! 

Du vil (garanteret) også kunne lide