3 destinationer til den ultimative selvforkælelse

Sommeren lurer forude, og det indbyder til selvforkælelse med en lækker rejse. Men hvor? Bliv inspireret til 3 skønne destinationer her

17. april 2017 af kommerciel redaktion for Atlantis Rejser

Har du også brug for at trække stikket for en stund og ikke bekymre dig om andet end, hvilken drink du skal have, eller hvor længe du skal dase ved poolen? Så er der ikke lang tid til at sommeren er her, og du derfor har en undskyldning for at hoppe på et fly.

Hos Atlantis Rejser er udvalget af destinationer og hoteller i alle prisklasser stort. Her er tre forskellige sommerferiedestinationer, der på hver sin måde indbyder til den ultimative selvforkælelse og afslapning. 

Atlantis rejser marrakesh marokko sommerferie
© Riad Vert
© Riad Vert

1. Smuk riad i Marrakesh

Marrekesh er over de seneste år blevet et yndet rejsemål. Og det er med god grund - den marrokanske by med de mange medinaer byder på alt fra inspirerende markeder og smukke bygninger til et væld af kulturoplevelser og marrokansk velvære. 

Midt i centrum ligger blandt andet den smukke og autentiske Riad Vert. Bygget op omkring en atriumgård med høje palmer ligger de i alt 7 værelser, der hver i sær er personligt indrettet i traditionel marrokansk stil. 

Med hjemmelavet morgenmad hver morgen, mulighed for massage på værelset og tagterrasse med spa og smuk udsigt over de nærliggende Atlas-bjerge, er det her bestemt en rejse værd, hvis sommeren skal stå på selvforkælelse i særklasse. 

Hvis det frister at slå sig ned i smukke Marrakesh til sommer, så besøg Atlantisrejser.dk for booking og planlægning af turen.

Atlantis rejser sommerferie Bali damai hotel
© The Damai
© The Damai

2. Bæredygtig luksus på Bali

Er der noget, der emmer af paradis og afslapning, er det Bali. Den ikoniske ferieø i det indiske ocean oser af zen og afslapning og byder samtidig på en smuk og uspoleret natur med bjerge, vandfald og smukke strande. 

Ved den berømte Lovina-bugt, kendt for sine mange delfiner, ligger et smukt og lille boutiquehotel - The Damai. Hotellet er indbegrebet af afslappet luksus og ligger smukt placeret i bjergene, med udsigt udover bugten og den frodige jungle. 

Den tilhørende spa benytter de traditionelle balinesiske metoder, når du og din krop skal forkæles, mens gourmet-restauranten kun bruger økologiske og lokale råvarer i køkkenet. Derudover sparer hotellet på ressourcerne og reducerer deres indvirken på miljøet, hvilket gør det nemt at vælge luksus og samtidig værne om miljøet. 

Se de eksklusive hotel-villaer her, og bestil din sommerferie på Bali med Atlantis Rejser for den ultimative oplevelse af selvforkælelse.

© Hyatt Regency
Sharm el Sheik hotel park hyatt egypten sommerferie
© Hyatt Regency

3. Uendelige oplevelser i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er kendt for sine strande og vilde dykkeoplevelser og er derfor et yndet feriemål for både par og familier. Med historiske oplevelser og varmt klima byder Sharm el Sheikh på næsten alt, hvad man kan ønske sig til en vellykket ferie.

På en skrænt ved det verdenskendte dykkersted, Gardens Bay, ligger luksushotellet Hyatt Regency. Hotellet er bygget op i terrasser, som er omgivet af pools, palmer og serveringssteder, mens de tre private strande ved hotellet har et rigt og smukt undervandsliv.

Club Olympus er hotellets private spa, som er udstyret med alt inden for moderne velvære og forkælelse i topklasse. Club Olympus kan tilbyde mere end 7 forskellige spa-pakker, så du er dækket godt ind på hele ferien og bare skal koncentrere dig om at slappe af. 

                                                                        ______

Er du blevet inspireret og har fået rejsefeber, kan du med Atlantisrejser.dk skræddersy din ferie med både hotel og fly, og få den sommerferie, du drømmer om. Atlantis Rejser flyver eksklusivt med Singapore Airlines, der er kåret som verdens bedste flyselskab. Du kan se de mange destinationer og hoteller her.

Du vil (garanteret) også kunne lide