Paul McCartney, Ringo Starr
© Wenn

Paul McCartney og Ringo Starr slår pjalterne sammen

I 60'erne spillede de sammen i The Beatles, og nu har de to stjerner igen tryllet musik frem sammen. Er dine forventninger lige så store som vores?

22. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Paul McCartney har allerede givet os flere klassikere, end vi kan holde styr på, og for nylig beviste han også, at han kan en ting eller to, når det gælder filmproduktion. 

Nu har den gamle Beatles-stjerne sat endnu et projekt i søen – eller rettere sagt, en af hans gamle musiker-venner har sat gang i et projekt, som McCartney er hoppet med på. 

Det er Ringo Starr, som har lokket McCartney til at spille med på en ny plade, som udkommer senere i år. Ringo Starr spillede trommer i The Beatles fra 1962 til 1970, og nu er de to stjerner forenet i studiet igen. 

“I love you man”

74-årige McCartney og 76-årige Starr mødtes for nylig i et studie i Los Angeles. Ringo Starr lagde et billede af de to gamle venner på Twitter, hvor han også kom med en lille kærlighedserklæring til McCartney.

“I love you man peace and love,” skrev Starr efterfulgt af både hjerter og smileys.

Der er endnu ingen premieredato for Ringo Starrs nye plade, så vi må væbne os med tålmodighed i forhold til at høre de to Beatles-stjerners nye musikalske samarbejde.  

Sangeren Joe Walsh kom også forbi studiet, og de tre musikere så ud til at hygge sig gevaldigt i hinandens selskab. 

Du vil (garanteret) også kunne lide