Patti Smith
© Youtube

Patti Smith bliver slået ud af nervøsitet, da hun synger sang til ære for Bob Dylan

“Undskyld. Jeg er så nervøs,” lød det fra scenen, da Patti Smith i weekenden modtog Nobelprisen i litteratur på vegne af Bob Dylan

12. december 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

For to måneder siden kunne vi fortælle, at Bob Dylan havde vundet Nobelprisen i litteratur. I weekenden skulle prisen overrækkes i Stockholm, men det var ikke Bob Dylan selv, der modtog den fornemme pris, som ingen musiker nogensinde før har modtaget. 

Det var derimod musiker og sangerinde Patti Smith, som på vegne af Bob Dylan fik overrakt prisen. Bob Dylan kunne ikke selv være i Stockholm, men han udtrykte i en tale, som han havde skrevet til lejligheden, at han var utrolig stolt af prisen, som han aldrig havde forestillet sig, at han skulle få tildelt. 

“Undskyld. Jeg er så nervøs”

Patti Smith var også på scenen for at synge en af Bob Dylans gamle klassikere fra 1962, nemlig sangen 'A Hard Rain's A-Gonna Fall'. Patti Smith var tydeligvis berørt af situationen, og den erfarne sangerinde blev nødt til at stoppe op undervejs i sangen, da nerverne tog over.

“Undskyld. Jeg er så nervøs,” lød det fra Patti Smith, da hun stoppede et par minutter inde i sangen.

Publikum tog fantastisk imod sangerindens nervøsitet og kvitterede med en klapsalve. Du kan se Patti Smiths rørende optræden fra prisoverrækkelsen herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide