Meryl Streep
© Wenn.com

Meryl Streep i ren lykke og begejstring: "AAAAGGHH!"

Den prisbelønnede skuespiller havde svært ved at skjule sin begejstring, da hun fik en helt særlig besked – for 30. gang

14. december 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Den succesfulde skuespillerinde Meryl Streep har nu fået hele 30 Golden Globe-nomineringer i sin karriere. Første gang 67-årige Streep blev nomineret til en Golden Globe var i 1978, hvor hun spillede Linda i filmen The Deer Hunter, og kun ét år senere i 1979 vandt hun sin første Golden Globe for "Best supporting Actress" i Kramer vs. Kramer. Siden da er det kun blevet til flere nomineringer for Meryl Streep, som vi ikke kan lade være med at beundre.

Ikke nok med de 30 nomineringer til Golden Globe kan Streep også skrive på CV'et, at hun er den mest nominerede performer i Golden Globes' historie, og så har hun ovenikøbet vundet hele otte gange.

"AAAAGGGGHHH!"

I år er hun nomineret til "Best Performance by an Actress in a Motion Picture, Musical or Comedy" for sin rolle i Florence Foster Jenkins (som vi tidligere har anmeldt her på Magasinet Liv) – mon vi kan skrive hende på endnu en Golden Globe-modtagelse og dermed skrive Florence Foster Jenkins med på listen over de allerede otte film, der har sikret Streep en pris?

Den prisbelønnede skuespiller var i hvert fald begejstret for sin 30. nominering, og hun viste det med et stort "AAAAGGGGHHHH!" til E! News

De otte Golden Globe-priser, som Streep allerede har vundet, er for sin medvirken i disse film: 

  • Kramer vs. Kramer (1979) 
  • The French Lieutenant’s Woman (1981)
  • Sophie’s Choice (1982)
  • Adaptation (2002)
  • Angels in America (2003)
  • The Devil Wears Prada (2006)
  • Julie & Julia (2009)
  • The Iron Lady (2010)

Næste år er Streep garanteret en pris, når hun modtager Golden Globe Cecil B. Demille Award for et fremragende bidrag til en verden af underholdning, som Hollywood-stjernen George Clooney blandt andet også har modtaget tidligere. 

Du vil (garanteret) også kunne lide