Lille skridt for Hollywood – stort skridt for 40+ kvinder

Glæden var til at tage at føle på, da vi så den nye forside af The Hollywood Reporter. Gæt lige hvor mange 40+ kvinder, der er på?

22. maj 2016 af Rikke Hellerup Madsen

I Hollywood er ungdom nærmest synonymt med skønhed. Sådan har det altid været – men nu tyder noget på, at det ikke altid vil være sådan. 

Her på redaktionen, var begejstringen i hvert fald stor, da vi så det nyeste forside-cover af The Hollywood Reporter.

 

Frække, feminine – og 40+ 

Fem kvinder over 40 (plus en på 39) pryder maj-udgaven af The Hollywood Reporter.

Udover at se dødlækre ud i silke og nude nuancer, er de syv kvinder blandt tidens mest talentfulde, succesrige og hårdtarbejdende skuespillere på tv-sendefladen i USA lige nu: Sarah Paulson (41), Kirsten Dunst (34), Jennifer Lopez (46), Kerry Washington (39), Julianna Margulies (49), Constance Zimmer (45), og Regina King (45). 

Se videoerne

The Hollywood Reporter har samlet de prominente damer om et rundt bord, og bedt dem diskutere nogle af underholdningsbranchens bagsider: Sexisme, ligeløn, favoriseringen af mænd og aldershetz mod kvinder.  

Smut over til The Hollywood Reporter og se alle fire video-interviews – eller se vores personlige favorit lige her, med Julianna Migulies (49), der vandt en Emmy i 2014 for sin rolle i The Good Wife.

Her fortæller hun om, hvor befriende det er endelig at se kvinder i 40'erne på tv, som både er sexede, frigjorte og selvsikre. 

Vi kunne ikke være mere enige!

Du vil (garanteret) også kunne lide