Diana og Charles bryllup
© Wenn

Kan du huske, da Charles og Diana lavede rod i deres bryllupsløfter? Se det her

Bevares – det kunne vist ske for os alle, hvis vi også vidste, at hele verdens øjne var rettet mod os

4. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er svært at komme udenom, at det britiske kongehus altid har været indbegrebet af interessante historier og ikke mindst masser af mystik (som vi blandt andet kan se i denne Netflix-serie)

Historien om prinsesse Diana er ingen undtagelse. Prinsessens liv, som endte tragisk i en bilulykke i Paris, har været genstand for mange historier, og for nylig valgte prinsessens sønner også at tale ud om tabet af deres mor

En af de mere kærlige historier om prinsesse Diana er historien om hendes bryllupsdag, hvor hun bliver gift med prins Charles. Men vidste du, at prinsessen rent faktisk lavede rod i sine bryllupsløfter under ceremonien? 

Charles eller Phillip? 

Da prinsesse Diana skal sige prins Charles' fulde navn, får hun byttet rundt på prinsens mange navne, og det hele bliver en smule kludret. I stedet for at kalde ham hans rigtige navn, Charles Phillip Arthur George, bliver det til Phillip Charles Arthur George. 

Men ærlig talt – prinsesse Diana vidste, at hele verdens øjne var rettet mod hende i disse sekunder, så det er vist helt naturligt, at hun var en smule nervøs.

Herunder kan du se klippet fra den kongelige bryllupsceremoni, og hvis du spoler 5.25 minutter ind i klippet, kommer du til prinsesse Dianas lidt rodede udgave af sin kommende mands navn. 

Du vil (garanteret) også kunne lide