Pentatonix
© Youtube

Her er de smukkeste og allerbedste sange fra a cappella-gruppen Pentatonix

Pentatonix har blandt andet haft fingrene i musik fra Leonard Cohen, Queen, Justin Bieber og Dolly Parton – og det lyder fantastisk!

21. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Er du også faldet pladask for den amerikanske a cappella-gruppe Pentatonix? 

Her på redaktionen kan vi ikke få armene ned, når gruppen udgiver en ny, smuk sang, og vi har derfor kigget lidt tilbage i tiden og samlet en række af de allerbedste og smukkeste sange fra Pentatonix. 

Har du en favorit på listen? 

Imagine 

Det var John Lennon, som i 1971 gav os den smukke sang Imagine, og selvom det er svært at hamle op med den engelske stjerne, gør Pentatonix et virkelig hæderligt forsøg. 

Can’t Help Falling in Love 

Næste sang er også en gammel klassiker. Elvis er manden bag, og Pentatonix's udgave er mindst ligeså smuk og rørende som rockkongens.  

Bohemian Rhapsody

For nylig kunne vi for første gang høre Queens klassiker Bohemian Rhapsody i en vaskeægte Pentatonix-udgave – og vi var ikke skuffede! Lyt til de smukke toner lige her. 

Hallelujah

Leonard Cohens Hallelujah fra 1984 giver vist de fleste kuldegysninger, og verden faldt da også i svimer over Pentatonix's udgave af klassikeren.

Where Are Ü Now

Denne sang er en af de nye hits, som Pentatonix har kastet sig over. Justin Bieber synger med på den oprindelige sang, og Pentatonix gør det ret godt med det moderne popnummer. 

Jolene

Pentatonix får af og til gæster i deres videoer, og denne gang er det selveste Dolly Parton, som synger sin klassiker Jolene sammen med a cappella-gruppen. Det lyder ikke helt dårligt, hva'? 

Happy

Kan du huske Pharrell Williams' ekstremt glade hit Happy fra 2013? Pentatonix har også leget med denne dejlige sang, og Pentatonix's udgave er mindst ligeså danselyst-vækkende som Pharrells. 

Du vil (garanteret) også kunne lide