Søstrene Gusmãos usynlige liv
Søstrene Gusmãos usynlige liv har vundet en pris ved Cannes Film Festival.© RT Features | Pola Pandora | Sony Pictures | Canal Brasil

Vind billetter til Søstrene Gusmãos usynlige liv – et flamboyant og følelsesmættet drama

Tag din partner eller veninde med i biografen, og lad dig underholde af den prisvindende kunstfilm om to søstre og deres dramatiske skæbner

19. november 2020 af Michelle Andersen

Det flamboyante og følelsesmættede drama Søstrene Gusmãos usynlige liv handler om to søstre, som vokser op sammen i 1950’ernes Rio de Janeiro i Brasilien, men hvis veje skilles, mens de endnu er unge. Storesøster Guida bliver gravid med en græsk sømand og rejser ud i verden, og lillesøster Eurídice, som er en talentfuld pianist, håber på at blive optaget på konservatoriet i Wien. Men så bliver også hun gravid. 

Søstrene er uheldige med deres mænd, og det bliver kun værre, da faren slår hånden af Guida, fordi hun er blevet agterudsejlet af sin mand og lever alene med sit barn. Guida tror, at Eurídice er taget til Wien, mens Eurídice ikke får noget at vide om sin søsters hjemkomst. Igennem et langt liv længes de to søstre efter hinanden – uvidende om, at de bor nærmest dør om dør.

Prisvindende film

Filmen, som har premiere i landets biografer d. 19. november, vandt Un Certain Regard-prisen til Cannes Film Festival i 2019! Lyder det ikke spændende? Du får en forsmag på filmen i traileren herunder. 

Sådan deltager du i konkurrencen 

Vi har, måske mere end nogensinde før, brug for at komme ud og blive underholdt. Og samtidig støtte det kulturliv, mange af os holder så meget af. Derfor udlodder vi 5 x 2 billetter til Søstrene Gusmãos usynlige liv. Så du kan tage din partner eller en veninde med i biografen og få en dejlig oplevelse.

Du deltager i konkurrencen på vores Facebookside

Vi finder 5 vindere via lodtrækning onsdag d. 25. november. Hver vinder får to billetter, der gælder fra d. 25/11-19/12 til alle biografer, hvor filmen vises ved ordinære forestillinger.

Vi udlodder 5 x 2 billetter til en samlet værdi af 1000 kroner. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Held og lykke og god fornøjelse!

Du vil (garanteret) også kunne lide