Smith Jerrod fra Sex and the City
© HBO

Wauw, så lækker er sexede Smith Jerrod fra Sex and The City i dag

Savlede du også lidt over Smith Jerrod, da Sex and the City kørte over skærmen? I dag er han 45 år gammel og måske endnu mere sexet end dengang – bedøm selv her

6. marts 2017 af Amalie Blixt

Det er 13 år siden, at Sex and the City sluttede, og siden da har vi set masser til de fire kvindelige hovedroller – men hvad med mændene (som jo var en mindst ligeså vigtig del af serien)?

En af vores klare favoritmænd fra serien er Samanthas meget yngre (og gudeskønne) kæreste, Smith Jerrod. Smith havde det hele: Udseendet, en beskeden selvtillid, loyaliteten – og så var han en håbløs romantiker. Et af de mest romantiske øjeblikke var nok, da han barberede sit karakteristiske lange hår af i sympati for Samantha, da hun havde fået konstateret kræft.

45 år gammel og endnu mere lækker

Skuespilleren bag Smith hedder Jason Lewis, og han er i dag 45 år gammel. Ville du tro os, hvis vi sagde, at Jason Lewis måske er endnu mere lækker i dag, end han var for 13 år siden? Se med herunder, og bedøm selv. 

Jason Lewis har nemlig en Instagram-profil (som vi allerede har kigget på lidt for længe), og vi er ret glade for at se, at han har beholdt sine sexede lange lokker og surfer-attituden.

Du vil (garanteret) også kunne lide