© Sandrew Metronome Movies

Paul McCartney og Downton Abbey-stjerne tørner sammen i ny romantisk komedie

Du får både lidt McCartney-nostalgi og dine Downton Abbey-abstinenser stillet i den kommende film: This Beautiful Fantastic

7. september 2016 af Trine Oehlenschlæger Joensen

Hvis vi tager Sir Paul McCartneys producerevner i den ene hånd og Jessica Brown Findlays skuespil i den anden hånd – det er hende, der spiller Lady Cybil i Downton Abbey. Og så kommer vi dem ned i en eventyrlig og flot romantisk skål. Tilsætter lidt humor og lidt franske Amélie-drys. Rører. Bager. Og hvad denne metafor ellers kan klare, at vi gør. Ja, så får vi filmen This Beautiful Fantastic ud af ovnen. Og det lyder jo ikke helt tosset. 

Handling

Filmen handler om den unge og finurlige Bella Brown (Jessica Brown Findlay), der drømmer om at skrive og illustrere en børnebog, hvilket kan være svært, når man selv er blevet efterladt som barn, lider af OCD og har en lammende frygt for planter samtidig med, at man bliver smidt ud af sit hjem, hvis man ikke ryder op i sin have. 

Romantikken opstår, da Bella møder den charmerende opfinder Vernon (Jeremy Irvine) på hendes arbejdsplads, biblioteket, men filmens mest interessante forhold er mellem Bella og hendes kværulante, kærlighedsløse og rige nabo Alfie (Tom Wilkinson), der sætter hende på noget af en prøve. Se traileren herunder.

Filmen har premiere 1. november 2016 og kan købes og lejes digitalt via iTunes, SF Anytime, Blockbuster.dk, Altibox, Elisa, Plejmo, Viaplay og Googleplay.

Du vil (garanteret) også kunne lide