Paprika Steen i Gidseltagningen
© Discovery Networks Danmark

Paprika Steen er stjernen i ny dansk dramaserie

Folkene bag Borgen og Forbrydelsen har skabt en ny tv-serie. Hør, hvad serien handlen om, og se et klip bagom optagelserne her

14. oktober 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er en regnvåd morgen i oktober. 15 mennesker har søgt ly i metroen i København, da deres liv med ét bliver vendt på hovedet. Metroen bliver kapret af ukendte gerningsmænd, og pludselig er de 15 mennesker taget som gidsler og bliver truet på livet. 

Sådan starter den nye dramaserie Gidseltagningen, som bliver vist på Kanal 5 i det nye år. En gidseltagning i hjertet af København er manges skrækscenarie, og serien handler blandt andet om, hvordan forhandlere, efterforskere, aktionsstyrker og efterretningsagenter arbejder sammen i sådan en situation. 

Folkene bag Borgen og Forbrydelsen 

Det er de helt store tv-skabere, der står bag tv-serien, som foruden Paprika Steen har Johannes Lassen og Sara Hjort Ditlevsen i hovedrollerne. Serien er nemlig lavet af forfatter og instruktør Kasper Barfoed efter idé af folkene bag Borgen og Forbrydelsen, Adam Price og Søren Sveistrup.

"Serien udspiller sig i otte afsnit over otte dage. En spændingsserie, men også en serie hvor vi kommer tæt på de mennesker – professionelle som civile – der alle gennemlever det mest dramatiske, de kommer til at opleve i deres liv," siger Kasper Barfoed og fortsætter: 

"For hvad vil der rent faktisk ske, hvis terroren for alvor rammer ned iblandt os i form af en spektakulær gidseltagning?" 

Kasper Barfoed har blandt andet også instrueret filmene Sommeren 92 og Kandidaten.

Se optagelserne til serien

Gidseltagningen får premiere på Kanal 5 i foråret 2017. Herunder kan du høre Adam Price fortælle om serien, og du kan få et smugkig bagom optagelserne, som i øjeblikket er i gang i København. 

Du vil (garanteret) også kunne lide