The Immortal Life of Henrietta Lacks, første teaser
© HBO

Oprah Winfrey spiller den inspirerende og viljestærke hovedrolle i ny historisk film

Filmen er en stærk fortælling om en kvinde, hvis celler blev brugt til banebrydende kræftforskning – fortalt gennem hendes datters øjne. Se den første teaser her

27. februar 2017 af Amalie Blixt

HBO udgiver den 23. april en ny film ved navn The Immortal Life of Henrietta Lacks. Glæd dig til blive præsenteret for den inspirerende historie om den afro-amerikanske kvinde Henrietta Lacks, som var helt central i en banebrydende celleforskning i midten af 1900-tallet.

Stærke kvinder og historiske gennembrud

Henrietta Lacks’ celler er årsag til store medicinske gennembrud inden for kræftforskning og har reddet utallige liv. Historien bliver fortalt gennem øjenene på hendes datter, Deborah Lacks, som bliver spillet af vores yndlings power-kvinde Oprah Winfrey. 

I filmen følger vi Deborah Lacks' søgen efter information om sin mor, som hun aldrig har kendt. Her får hun hjælp af journalisten Rebecca Skloot, som bliver spillet af Rosa Byrne.

Filmen The Immortal Life of Henrietta Lacks er baseret på Rebecca Skloots bestseller-bog af samme navn, som er skrevet ud fra den sande historie om Deborah Lacks’ søgen.

Fra den 23. april kan du se filmen The Immortal Life of Henrietta Lacks på HBO Nordic, og herunder kan du se teaseren.

Du vil (garanteret) også kunne lide