Nordisk Film, Matador
© Nordisk Film/DR Presse

Nu kan du se Matador med detaljer, som du ALDRIG før har set

Teknikere har brugt tre år på at rense hele Danmarks hjertebarn, som nu sendes på tv i en helt ny og forbedret version

30. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Den danske tv-serie Matador er vores kære hjertebarn, og at teknikere har været inde og røre ved serien, er umiddelbart IKKE noget, vi er helt trygge ved.

Dog er det for vores Matador-elskende hjerter en kæmpe gave. Restaureringseksperterne fra Nordisk Film Shortcut har nemlig renset alle seriens 24 afsnit, og det er IKKE en lille opgave, for det har taget tre år med digitale scanninger at rense serien. 

Aldrig har Matador stået skarpere

Lørdag 6. maj klokken 20.00 sender DR1 den nye version af successerien. En version, hvor et hold af eksperter har gjort serien skarpere og farverne mere klare. Det giver os lyst til (endnu engang) at se serien, for nu kan vi se detaljer, som vi aldrig før har lagt mærke til.

Hans Vermeij, som er den ansvarlige for restaureringen, fortæller derudover, at de har tilpasset billedformatet til vores fjernsynsskærme, som jo er meget større nu end dengang, serien for første gang smeltede vores hjerter.

Med denne nyhed er vi derfor ret sikre på, at alle planer lørdag aften bliver aflyst, og at aftenen står på hygge i godt selskab med hele Matador-holdet. 

Du vil (garanteret) også kunne lide