Den Bedste Mand
© 2017, Nimbus Film | Nikola Predovic

Mikkel Boe Følsgaard vækker en gammel sportslegende til live i ny, dansk dramafilm

Skuespilleren, som vi blandt andet kender fra Arvingerne, viser nye sider af sig selv i den nye film. Se traileren her

12. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

I slutningen af 70'erne står den danske bokser Jørgen 'Gamle' Hansen overfor en kæmpe opgave. Hans økonomi ligger i ruiner, og hans krop er slidt ned. Banken truer med at tage huset fra ham og hans familie, men en uventet mulighed dukker pludselig op. 

Mod alle odds bliver Jørgen Hansen nemlig tilbudt at bokse en EM-titelkamp mod englænderen Dave 'Boy' Green, og hvis den danske bokser vinder, kan han redde både sin karriere og familiens hjem. 

Bag Jørgen Hansen står hans kone, Hanne, som støtter sin mand ud over alle grænser. Sammen kæmper de for, at Jørgen kan træde ud af sin egen skygge, så han med oprejst pande kan gå ind i bokseringen og kæmpe sit livs kamp. 

Den Bedste Mand 

Historien om Jørgen og Hanne Hansen er nu blevet filmatiseret, og den virkelige historie er blevet til dramaet Den Bedste Mand. Filmen er instrueret af Mikkel Serup, som blandt andet også har instrueret Klassefesten 2 og Forbrydelsen 3, så vi har store forventninger.

Det er skuespiller Mikkel Boe Følsgaard, som vi kan opleve som Jørgen 'Gamle' Hansen, mens hans hustru spilles af Lene Maria Christensen. Derudover er blandt andre Søren Malling, Benjamin Kitter og Kristian Fjord på rollelisten.

Den Bedste Mand har biografpremiere 15. juni 2017, men du kan allerede nu se traileren til filmen lige herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide