Daniel Craig skal måske spille James Bond igen
© WENN.com

Løn for at spille James Bond: En milliard kroner

Vi kan måske se frem til flere James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen

14. september 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Hvis rygterne taler sandt, kan Daniel Craig ende med at blive en meget, meget velhavende mand. 

Rygterne siger nemlig, at han er blevet tilbudt 150 millioner dollars – knap 1 milliard kroner – for at blive i rollen som James Bond.

Daniel Craig skulle for nylig have fået et tilbud på 68 millioner dollars – knap 600 millioner kroner – for at spille Bond. Et tilbud, som han angiveligt sagde nej tak til.  

Taler rygterne sandt? 

Første gang vi mødte Daniel Craig i rollen som James Bond var i Casino Royal i 2006. Siden er det blevet til tre andre film, nemlig Quantum of Solace i 2008, Skyfall i 2012 og Spectre i 2015.

Indtil nu har man forventet, at en ny og yngre skuespiller skulle tage over og blive den nye James Bond. Den plan kan dog ende med at blive udskudt, hvis Daniel Craig siger ja tak til det vilde løntilbud.

Det er dog ikke alle, der tror på, at rygterne er sande. Flere medier, herunder Vanity Fair, fortæller, at Daniel Craig ikke er blevet tilbudt den abnorme hyre, og at vi ikke skal forvente at se ham i rollen som James Bond igen. 

Hvem der har ret, og hvilken charmerende skuespiller der ender i rollen og kan læske martinier i sig, må fremtiden vise. Vi er spændte på resultatet! 

Du vil (garanteret) også kunne lide