Mand med sine børn
© Youtube / Carhartt

"Khal Drogo" hylder sin kone, mor og børn i fantastisk romantisk video

“Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg altid ville være far. Men aldrig i livet havde jeg troet, at jeg skulle blive skuespiller”

19. december 2016 af Louise Gellert Kätow

De fleste af os kender Jason Momoa som Khal Drogo i Game of Thrones, men ikke mange af os har et kendskab til hans "rigtige" liv som far, søn og mand – men det får vi et indblik i nu.

Skuespilleren har netop udgivet en kortfilm kaldet "Canvas of My Life", som er lavet i samarbejde med tøjfirmaet Carhartt, der producerer arbejdstøj – og videoen giver et virkelig fint indblik i skuespillerens liv – og at han samtidig er vanvittig lækker gør heller ingenting.

Et stærkt familieliv

I den otte minutter lange kortfilm reflekterer Jason over sin skuespillerkarriere, og hvordan hans barndom har hjulpet ham med at finde ud af, hvordan han ønsker at opfostre sine børn, Lola Lolani på 9 år og Nakoa-Wolf på 8 år, som han også kalder "Lola Bear" og "The Wolf". 

For Jason har der nemlig aldrig været tvivl: “Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg altid ville være far. Men aldrig i livet havde jeg troet, at jeg skulle blive skuespiller.”

Jason åbner også op om sin "stærke, enlige mor", sin kone Lisa Bonet, som han betegner som sin "muse" og sit livs kærlighed, om konens eks-kæreste Lenny Kravitz og sin steddatter, Zoe Kravitz, som han kalder "Zozo Bear".

Med smuk musik kørende i baggrunden og Jasons hjerte-smeltende stemme er det svært ikke at blive lidt følelsesladet af den smukke kortfilm. 

Jasons kærlighed til sin familie skinner virkelig igennem, og det er både stærkt og rørende. Du kan se den fulde video herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide