The Kindness of Strangers film
The Kindness of Strangers er Lone Scherfigs tiende spillefilm.© Per Arnesen

Her er traileren til Lone Scherfigs tiende spillefilm, som har biografpremiere 18. juni

Magasinet Livs tidligere forsidekvinde, Lone Scherfig (61), står bag et romantisk drama, som snart rammer landets biografer

11. juni 2020 af Michelle Andersen

De fleste af landets biografer har igen åbnet dørene til de bløde sæder, store lærreder og nye film. Og en af de film vi rigtigt godt gider at se, er vores tidligere forsidekvinde Lone Scherfigs tiende spillefilm The Kindness of Strangers, som får biografpremiere d. 18. juni i biografer over hele landet.

Store navne på rollelisten

The Kindness of Strangers er skrevet og instrueret af Lone Scherfig og har store internationale navne som Zoe Kazan, Tahar Rahim, Andrea Riseborough, Caleb Landry Jones, Jay Baruchel og Bill Nighy på rollelisten. Fra Danmark medvirker både Esben Smed og David Dencik. 

Et romantisk drama

The Kindness of Strangers er en universel fortælling med humor, hjerte og næstekærlighed. Handlingen foregår i New York, hvor en forfalden, tidligere glamourøs restaurant danner rammen om ensembledramaet.

Her flettes karaktererne ind og ud af hinandens liv, mens de lidt efter lidt opdager, at deres håb og redning kan ligge i mødet med nye medmennesker. I usikre og hårde tider, hvor mange lever på kanten af undergang, viser det sig, at tilfældige sammentræf og øjeblikke af næstekærlighed kan få overraskende følger.

Du kan se traileren til filmen herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide