GLOW
© Netflix

Her er den geniale trailer til din nye 80'er-yndlingsserie

Er du en smule betaget af 80'ernes Hollywood, og leder du efter en ny serie, der kan give dig grineflip? Så kig med her

15. maj 2017 af Amalie Blixt

Der var noget helt specielt over 80'erne – musikken vi dansede til natten lang, de hotte udtryk vi brugte og mændene vi savlede over, når de store Hollywood-film rullede over skærmen.

Vi har før fortalt, hvordan vi glæder os som hormonfyldte teenagere til Netflix' nye serie Glow – 80'er glam er nemlig noget, vi aldrig får nok af – og nu er traileren til serien endelig landet. 

En arbejdsløs skuespillerinde

Hvis du ligesom os er en smule betaget af 80'ernes Hollywood, er der gode chancer for, at serien Glow bliver din nye yndlingsserie.

Serien handler om den arbejdsløse skuespillerinde Ruth Wilder, som – i et sidste desperat forsøg på at blive berømt – prøver lykken i wrestling-verdenen. Ruth bliver sammen med 11 andre Hollywoodskuespillere en del af gruppen Gorgeous Ladies of Wrestling, som skal ledes til stjernestatus af den afdankede B-film-instruktør Sam Sylvia.

Vi forventer højt hår og spandex-dragter i ægte Fame-stil – og selvfølgelig masser af drama. Herunder kan du se den officielle trailer til Glow, og du kan glæde dig til, at serien har premiere på Netflix fredag den 23. juni.

Seneste

Måske er du interesseret i...