Lærke Winther
© HBO Nordic

Endnu en dansker overtager (serie-)verdenen!

Se traileren til den nye serie her!

8. september 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Vi kan efterhånden finde rigtig mange danskere på rollelisten på udenlandske film og serier. Blandt andet i kæmpehittet Game of Thrones, der har hvervet en hel del danskere til settet – både som faste hovedrolleindehavere, såsom Nikolaj Coster Waldaus i rollen som Jaime Lannister, og helt små roller som Frank Hvams 65 sekunders korte optræden i det sidste afsnit af sæson 6. 

Nu kan vi snart se endnu en dansker på det udenlandske serielærred! Denne gang er det dog ikke til Game of Thrones, men til en ny krimiserie kaldet RELLIK.

Det er den danske skuespiller Lærke Winther, der har landet rollen som Lisa, kriminalinspektør Gabriel Markhams hustru. Rollen som Gabriel spilles af Richard Dormer, der medvirker i netop Game of Thrones

Serien RELLIK portrætterer de to overfor hinanden i en krimi, der ikke kun fokuserer på opklaringen af et mord, men også på forholdet mellem to mennesker, hvor den enes job har gjort ham til at være en fysisk og følelsemæssigt ramt mand.

Krimi vendt på hovedet

Udover at kunne glæde os til en krimiserie, hvor der er lagt stort fokus på karakterernes personlige udvikling – og hvordan forskellige begivenheder i vores liv former os som personer – så vender denne serie også hele krimifortællingen på hovedet. Det gælder også titlen, der skal læses bagfra.

Du kan nemlig glæde dig til en krimi, hvor det ikke handler om at finde morderen – for han er allerede fundet (måske). Serien ses nemlig bagfra: Den begynder med, at den mistænkte er blevet fanget, og bevæger sig derefter tilbage i tiden. 

Vi venter i spænding på, at det bliver den 11. september! Det er nemlig der, RELLIK kommer på HBO, og det sker klokken 23.

Mens du venter, kan du slukke din serietørst ved at se Lærke Winther i rollen som Lisa i traileren til RELLIK herunder: 

Du vil (garanteret) også kunne lide