The Good Fight
© HBO Nordic

Elsker du også The Good Wife? Så kan du glæde dig til denne nye serie

Historien om to stærke, kamplystne kvinder, der står over for deres livs udfordring, er kernen i den nye serie. Se traileren lige her

2. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Blev du også fanget af tv-serien The Good Wife, hvor vi kommer helt tæt på den seje karrierekvinde Alicia Florrick, der arbejder som advokat og samtidig kæmper for at holde sammen på sin familie? 

Kære dig – vi har gode nyheder! Nu er der nemlig en ny spinoff-serie på vej, der tager udgangspunkt i The Good Wife. Serien hedder The Good Fight og handler primært om Diane Lockhart, der spilles af Christine Baranski. 

Vi møder Diane Lockhart et års tid efter begivenhederne i The Good Wife, og Diane har besluttet sig for, at hun er klar til at gå på pension. Planen er, at hun skal nyde sit otium i et hus i Provence, men så nemt går det desværre ikke. 

En hård kamp 

Dianes firma kommer nemlig i seriøse økonomiske problemer, og Diane bliver ruineret. Problemerne skyldes Dianes guddatter Maias forældre, og da Maia netop er startet i Dianes firma, bliver hun udsat for en brutal omgang mudderkastning.

De to kvinder står begge to med kæmpe udfordringer, men de er klar til at kæmpe for retfærdighed og Dianes firma – kampen er dog langt fra køn at se på!

Serien The Good Fight består af 10 episoder i første sæson, og du kan se den på HBO Nordic fra den 1. juni. Indtil da kan du få en forsmag i traileren lige her. 

Du vil (garanteret) også kunne lide