Golden Girls
© Golden Girls NBC (1985)

Der er gode nyheder til alle os, der savner Golden Girls

Nu åbner der nemlig en restaurant, som hylder tv-serien, og hvor du kan træde helt ind i Golden Girls-universet. Se billederne af restauranten her

20. februar 2017 af Maria Clara Iuel

Golden Girls kan altid få smilet frem på vores læber, og nu er der endelig mulighed for, at du selv kan få lov til at leve dig helt ind i de fascinerende damers univers. 

Den tidligere stjerne i tv-serien, Rue McClanahan, har nemlig åbent en restaurant i New York. På restauranten er der skruet godt op for Golden Girls-stemningen, og der bliver serveret nostalgi, øl og cheesecake, som er inspireret af tv-seriens ikoniske karakterer. 

Som at træde ind i universet  

Det er ikke kun maden, som restauranten serverer, der er inspireret af tv-serien – det er indretningen også. Rundt omkring på restaurantens vægge, er der udstillet kostumer, rekvisitter og billeder fra tv-serien, som i øvrigt løb over skærmen fra 1985-1992. Der er også udstillet den Emmy Award, som Rue McClanahan vandt i 1987 for 'Bedste skuespilerinde'. 

The Rue La Rue Café 

Restauranten har det lidt besynderlige navn The Rue La Rue Café, og årsagen er, at det ikke kun er Rue McClanahan, som ejer restauranten. Hun ejer den sammen med sin søn Mark Bish og vennen Michael J. LaRue, og navnet stammer fra en gammel, intern joke imellem McClanahan og LaRue. 

De mødtes første gang til et velgørenhedsarrangement i Studio 54, hvor de hurtigt blev venner. McClanahan spurgte LaRue flere gange (som en joke), om han ikke nok ville gifte sig med hende, så hun kunne hedde Rue LaRue.

Et besøg værd

Selvom restauranten ligger i New York, mener vi helt bestemt, at den er et besøg værd – om ikke andet er det i hvert fald en glimrende undskyldning for at tage på en rigtig tøsetur til byernes by. Du kan finde mere information på restaurantens Facebook-side.

Du vil (garanteret) også kunne lide