Glow, Netflix
© Netflix

80'er glam og højt hår – vi glæder os som hormonfyldte teenagere til Netflix's nye serie

Er du klar til en ordentlig omgang glimmer og seriøse 80'er vibes? Netflix forkæler os med en spritny serie, som tager os med tilbage til det gyldne årti

28. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

80'erne var geniale på SÅ mange planer. Tænk eksempelvis på de helt geniale udtryk, som var hotte i det gyldne årti, eller tjek vores artikel med de skarpeste skuespillere fra 80'erne, hvor vi afslører, hvordan de ser ud idag.

Vores 80'er ungdom bugner af mange gode minder, og nu har Netflix lavet en serie, som byder på både 80'er glam, højt hår og glimmer for alle pengene. 

En arbejdsløs skuespiller 

Serien hedder Glow og handler om den arbejdsløse skuespiller Ruth Wilder, som desperat prøver at få succes i 80'ernes Los Angeles. Det går ikke helt efter planen, og Ruth vælger at kaste sig ud i en temmelig alternativ branche – nemlig wrestling-verdenen.

Sammen med 11 andre kvindelige wrestlere kæmper Ruth for at komme til tops i sin nye karriere, hvor hun bliver guidet af gruppens leder, den afdankede B-film-instruktør Sam Sylvia. 

Glimmer, 80'er vibes og spandex

Glow er skabt af Liz Flahive og Carly Mensch, der blandt andet også har lavet serier som Homeland og Orange Is The New Black

På rollelisten er blandt andre Alison Brie, Betty Gilpin og Marc Maron, og du kan se frem til seriøse mængder af glimmer, 80'er vibes og spandex. Det lyder ikke helt dårligt, vel? 

Glow har premiere på Netflix den 23. juni, men du kan allerede nu få en lille forsmag på stemningen i serien i teaseren herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide