Our Planet og Ugly Delicious serier fra Netflix
Tag med på en rejse ud i verden hjemmefra sofaen med disse serier fra Netflix. © Silverback Films | Tremolo Productions | Netflix

6 dokumentarserier fra Netflix, der tager dig med på en virtuel rejse ud i verden

Fremtiden er uvis – og ligeså er vores sommerferieplaner. Derfor får du her en liste med serier, som tager dig med på en virtuel rejse ud i verden

30. maj 2020 af Redaktionen

Verden og tilværelsen blev vendt op og ned på det, der føles som et splitsekund, da corona-krisen ramte, og statsministeren lukkede landet i marts. Og fremtiden er stadig uvis – ligesom vores sommerferieplaner som for de flestes vedkommende nok ikke kommer til at involvere flyrejse, sydens sol og smagen af nye kulturer. 

Men det skal ikke holde os fra at opleve verden! For er der noget, vi har fået øjnene op for, så er det, at virtuelle oplevelser i den grad også kan noget særligt. Derfor har vi samlet en liste med smukke og inspirerende serier fra Netflix, som tager dig med ud på en virtuel rejse ud i den verden, vi forhåbentligt snart kan udforske og opleve igen. 

1. Breakfast, Lunch and Dinner, 2019 

I denne mini-dokumentarserie tager kokken David chang sin umættelige nysgerrighed på mad, kultur og identitet med sig, når han rejser rundt i verden i hyggeligt selskab med livsglade, kendte gæster. 

Breakfast, lunch and dinner serie på Netflix
Breakfast, Lunch and Dinner.© Majordomo Media | Tremolo Productions | Netflix

2. Tales by Light, 2018 

I denne dokumentarserie rejser fotografer og filmskabere rundt i verden for at lave billeder af folk, steder, dyr og kulturer fra nye og hidtil usete vinkler.

Tales by Light på Netflix
Tales by Light.© Canon Australia | Untitled Film Works | Netflix

3. The World’s Most Extraordinary Homes, 2019

Den prisbelønnede arkitekt Piers Taylor og skuespillerinden og ejendomsentusiasten Caroline Quentin rejser verden rundt for at besøge fantastiske og helt specielle hjem. Måske du kan få inspiration til vilde forandringer i dit eget hjem?

The World’s Most Extraordinary Homes Netflix serie
The World’s Most Extraordinary Homes.© Wall to Wall | British Broadcasting Corporation | Netflix

4. Our Planet, 2019 

Oplev vores planets naturlige skønhed, og se hvordan klimaforandringerne påvirker alle levende skabninger i denne dokumentarserie fortalt af ingen ringere end Sir David Attenborough.

Our Planet Netflix serie
Our Planet.© Silverback Films | Netflix

5. Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip, 2017 

I denne dokumentarserie tager mesterkokken og bilentusiasten Paul Hollywood dig med på en forrygende rejse, når han oplever biler og kultur i Frankrig, Italien og Tyskland.

Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip Netflix dokumentar
Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip.© Netflix

6. Ugly Delicious, 2020 

Ingen sniksnak, bare god mad. Mesterkokken David Chang tager i denne dokumentarserie nogle venner med på en lækker, tværkulturel jagt efter verdens mest tilfredsstillende lækkerier.

Ugly Delicious Netflix dokumentar
Ugly Delicious.© Tremolo Productions | Netflix

Du vil (garanteret) også kunne lide