David Bowie og Iman
© Wenn

David Bowies enke deler rørende billede et år efter sin mands død

Sangeren levede et farverigt og forunderligt liv, og hans enke omfavner hans minde ved at dele de fineste billeder, som du kan se her

11. januar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Den 10. januar 2016 tabte David Bowie kampen til kræft, og verden mistede et musikalsk geni, som i årtier havde forkælet os med den ene klassiker efter den anden. Tænk bare på numre som Heroes, Let's Dance og Dancing in the Street

Sangeren var i 24 år gift med modellen Iman Mohamed Abdulmajid, som han havde datteren Alexandria med. Bowie havde også en søn, Duncan, som han fik sammen med sin ekskone Angie Bowie. 

Et forunderligt liv

Bowie havde et farverigt og forunderligt liv, og vi har her samlet et udsnit af billeder fra sangerens liv, som mildest talt var temmelig ekstraordinært.

I går – på Bowies dødsdag – delte Iman et utrolig rørende billede på Instagram med hashtags som #ForeverAndEver #ForeverLove #BowieForever, og to dage forinden – på Bowies fødselsdag – delte hun et tegnet barndomsbillede af sangeren med hans ikoniske lyn på ansigtet. De to billeder har i skrivende stund fået mere end 40.000 likes tilsammen, og du kan se de fine Instagram-opslag herunder.

Du vil (garanteret) også kunne lide