Sara Blædes
© Ditte Capion

Sara Blædels boganbefalinger

Vi er vilde med den danske krimiforfatter, som lige nu er aktuel med 'Bedemandens datter'. Læs med, og find ud af, hvad Sara Blædel selv læser

7. november 2016 af Sara Blædel

Sara Blædel, 52 år.

PRIVAT: Single, mor til Adam på 18 år.
JOB: Forfatter. Debuterede i 2004 med krimien Grønt Støv, den første i en række af indtil videre ni bøger om kriminalassistent Louise Rick. Sara Blædels bøger er solgt i over to millioner eksemplarer alene på dansk og er under udgivelse i 33 lande. I 2014 vandt hun Boghandlernes Gyldne Laurbær. Tidligere har hun arbejdet som journalist, redaktionschef og tv-tilrettelægger. Før det grundlagde hun i 1993 forlaget Sara B, hvor hun i et par år udgav paperbacks. Og før det igen var hun i lære som tjener og reprokopist.
AKTUEL MED: Spændingsromanen 'Bedemandens datter', som er første bind i en trilogi.

Læs Sara Blædels boganbefalinger nedenfor:

Den læser jeg lige nu


© Saxo.com
“Mange har anbefalet mig den engelske krimiforfatter Lee Child, som har
skrevet en milliard bøger. Jeg har altid troet, at det var noget macho-noget og ikke for mig, men efter også at have mødt ham er jeg endelig i gang med hans bøger. Jeg har lige læst '61 timer', den var skidegod! Han er god til at dosere, og så er hans hovedperson sjov og ikke perfekt. Nogle mandlige forfattere skriver ofte om en, de drømmer om at være, og det kan blive så anstrengende med de her enormt potente hovedpersoner, der kan sidde og sy sig selv i halsen. Og så er det skønt at have et helt forfatterskab til gode.”

Køb den her.

Den læser jeg igen og igen


© Magasin
“Dygtige Michael Connelly og hans hovedperson Harry. Jeg gider ikke spilde tiden på tomme kalorier, så jeg kører 50-siders reglen. Er jeg ikke på
inden da, ryger bogen ud. Jeg ved godt, det er tarveligt, men når nu der findes så mange gode bøger, så er min tid altså for knap. Connellys bøger består altid.”

Køb den her

Den læser jeg som den næste


© Saxo.com

“Jeg har en hel stak liggende. Når jeg falder over en bog, jeg synes lyder spændende, så køber jeg den. Lige nu består min bunke af 'Stoner' af John Edward Williams, 'Baseret på en sand historie' af Delphine De Vigan og 'Skæbne og hævn' af Lauren Groff, som også har ligget på de internationale bestseller-lister længe. Og så er jeg blevet ret glad for lydbøger. Det er helt vildt fedt, når jeg flyver. Så får jeg virkelig kværnet nogle bøger. Jeg er ellers ikke typen, der genlæser bøger, men jeg har lige hørt 'Alt det lys vi ikke ser' af Pulitzerpris-vinder Anthony Doerr, selv om jeg også har læst den.”

Køb den her.

Du vil (garanteret) også kunne lide