Hvis du kun skal læse én bog: Tidens Kløft

Vores anmelder er i den grad begejstret for denne roman, som er både højstemt og dramatisk

1. november 2016 af Caroline Rutter

Magasinet Livs boganmelder, Camilla Rutter, er cand. mag. i engelsk litte­ratur, oversætter, korrekturlæser og altid i gang med tre bøger – mindst! 

Hvis du kun skal læse én bog, anbefaler hun Tidens Kløft, som både er højstemt og dramatisk og dækker hele spektret af menneskets følelser. 

Anmeldelse: Tidens kløft
© Modtryk

Tidens kløft

Handling: Mimi er gravid, men hendes jaloux, selvværdsud­fordrede mand, Leo, er sikker på, at barnet er deres fælles ven Xenos. Så han bortfører den ny­ fødte pige, Perdita, og placerer hende langt, langt væk. 17 år senere forelsker Perdita sig i en ung mand, der kommer til den flække, hvor hun bor med sin søde adoptivfar. Men er de bror og søster? Og kan ung lykke råde bod på gammel ulykke?

Magasinet Liv mener: Bogen er baseret på Shakespeares Vintereventyret, og som du

kan se, mangler handlingen ikke noget! Der er smæk på: Drama, svigt, håb, åh, så meget kompliceret kærlighed og pyh, lidt humor. Der er i det hele taget, som i de fleste af geniets fortællinger, alt, hvad der er at finde i livet – og så er den lige skruet op til maks! Hvis Shake­speare normalt og umiddelbart ikke er dig, så er denne bog (og hele Modtryks serie af op­daterede Shakespeare­-værker) ideel, fordi du får historien uden alle versefødderne. Det stråler ud af siderne, hvor meget forfatteren har hygget sig. 

Til dig, der ... stemmer på store følelser! 

Magasinet Liv giver den 6 ud af 6 stjerner.

Tidens kløft af Jeanette Winterson, Modtryk 307 sider, 300 kr. 

Du vil (garanteret) også kunne lide