Boganmeldelse: Guldægget og Kvinderne fra Thy
© iStock

Disse to nye romaner fyldt med drama og familieintriger skal du læse nu

Vi har anmeldt to skønne romaner til dig, der ikke kan få nok af drama og familiehistorier. Læs vores anmeldelser af romanen Guldægget og Kvinderne fra Thy lige her

2. februar 2017 af Caroline Rutter

Magasinet Livs boganmelder, Caroline Rutter, er cand. mag. i engelsk litte­ratur, oversætter, korrekturlæser og altid i gang med tre bøger – mindst!

Caroline anbefaler stærkt romanerne Guldægget og Kvinderne fra Thy for alle dem, som ikke kan få nok af familiehistorier og kompliceret søskendedrama.

Guldægget af Cynthia D'Aprix Sweeney
Guldægget af Cynthia D'Aprix Sweeney© Gad.dk

Handling: Åh, det er lige til at holde ud ikke at have så mange penge, når man ved, at arven falder om få måneder. Så skal livet leves, mener de tre voksne søskende Beatrice, Jack og Melody. Men av, så viser det sig, at sidstebror Leo har tømt bankkontoen. 

Magasinet Liv mener: Hvis du som undertegnede har en forkærlighed for søskende­dramaer, er det her vand på din mølle med nuancerede hovedpersoner, komplicerede relationer, løsrivelse, fastholdelse og blod, der er tykkere end vand og diverse former for alkohol.

Til dig, der ... holder af filmen Hannah og hendes søstre. 

Magasinet Liv giver bogen 4 ud af 6 stjerner

Guldægget, Gad.dk 249,95 kr.

Kvinderne fra Thy af Maria Helleberg
Kvinderne fra Thy af Maria Helleberg© Saxo.com

Handling: Hellebergs oldemor var jordemoder i Thy. Hendes datter, mormor Marie, var sidstebarnet af 12, oprørsk og helt sin egen. Historien om kvinderne i Hellebergs familie er hård, men smuk med umulig kærlighed, sorg, slid og det håb for fremtiden, der nogle gange er det eneste, der holder mennesker oppe. 

Magasinet Liv mener: Pageturner om kvinder, der kunne, fordi de skulle. Alle fremstår lyslevende. Det samme gør de triste rønner, barselssituationerne og de dirrende fine scener mellem mennesker, der forelsker sig i hinanden. 

Til dig, der ... ikke kan få nok af familiehistorier.

Magasinet Liv giver bogen 5 ud af 6 stjerner

Kvinderne fra Thy, Saxo.dk 224,96 kr.

Anmeldelsen er tidligere bragt i Magasinet Liv nr. 71

Du vil (garanteret) også kunne lide