© Creativecommons.org

Det skal vi læse i sommerferien!

"Hvad skal jeg tage med på stranden? Hvad var det nu, den bog hed …" Magasinet Livs redaktion giver dig deres bedste bud på denne feries lekture

17. juli 2016 af Redaktionen

Journalist Louise Thorsted, 45:


Summer lovin’ happened so fast …


“Jeg er nødt til at læse noget af Jojo Moyes, inden jeg ser filmatiseringen af hendes bog ‘Mig før dig’. 

Sommeren jeg mødte dig’ er oplagt at hive med på ferie. Ikke at jeg selv satser på at møde nogen. Jeg har mødt ham, jeg skulle, og han og vores afkom må gerne leve det søde strandliv ved min side, når jeg ligger på stranden med den her i øvrigt meget smukke bog. Jeg forventer engelske badebyer og (u)lykkelig kærlighed. Venskaber og kunstnerhjerter. Og så gerne lidt sol.”

Find for eksempel bogen her

Redaktionschef Lea Østergaard Andersen, 43:


Man skal høre sandheden fra sure mænd


“Jeg må og skal have læst ‘En mand der hedder Ove’ af Fredrik Backman om en bitter gammel mand, som får vendt sit livssyn på hovedet. Nu har to, og ikke bare to, men to både særdeles sjove og belæste, kollegaer anbefalet den i de højeste vendinger. Så den er faktisk allerede pakket i kufferten. 

Som den ene sagde: “Jeg både grinte højt og tudede højt’. Og som den anden sagde: “Jeg kan ikke helt forklare dig hvorfor, du skal bare læse den’. Så det skal jeg. Og så skal jeg i biffen og se den, når jeg kommer hjem fra 14 fede dage i Spanien!”

Find for eksempel bogen her

Art director Lone Simonsen, 42:


Langs den danske motorvej


“Jeg skal læse ‘Stenslag’ af Anna Pia Holmgaard. Omdrejningspunket er den danske motorvej. Man følger flere personer, der kører på motorvejen af forskellige årsager, og til sidst bliver alle historier flettet sammen. Små glimt af hverdagsliv – det elsker jeg at læse om.”

Find for eksempel bogen her

Chefredaktør Ann Qvist, 45:


Obamas yndlingsbog


“En intens kærlighedshistorie. Hemmeligheder og løgne. Og efter sigende Obamas yndlingsbog sidste år! Jeg vil glæde mig til at begrave min fregnede snude i ‘Skæbne og hævn’ denne sommer. Jeg kender ikke forfatteren, Lauren Groff, men jeg har store forventninger efter at have læst nogle enkelte anmeldelser af bogen: ‘En fantastisk præstation’, ‘en banebrydende triumf’, ‘en legesyg og fængslende læseoplevelse’. Åh, jeg glæder mig endnu mere nu!”

Find for eksempel bogen her

Skønhedsredaktør Mette Bundgaard, 56:


Slut med de søde, sarte piger!


“Jeg glæder mig til at læse Julie Lahmes nye bog, ‘Manifest’ (og indrømmer, at jeg allerede er begyndt at smuglæse). En feministisk debatbog og et forsvar for fællesskabet. Et forsvar for karriere, børn, kærlighed og liv, og et opgør med meningsforskrækkelse og ‘alt er lige godt-hed’ med de søde, sarte piger og mænd, der løber ironman.”


Find for eksempel bogen her

Du vil (garanteret) også kunne lide