Kvinde ligger i en hængekøje og læser
Smæk benene op og læs en god bog. Så er det sommer! © Getty Images

6 medrivende bøger til sommerferien

Hvad end sommerferien skal spenderes under sydens sol, i sommerhus med ungerne, hjemme i haven eller noget helt fjerde, så hører en god bog sig til! Derfor har vi samlet 6 af slagsen, som med garanti vil forsøde din sommer – og listen byder på noget for enhver smag

18. juni 2019 af Redaktionen

Sommer er for mange af os lig med kvalitetstid med familien, grill på terassen, sløve dage under solen, kølige drinks og en god bog eller to. Og hvor er det herligt! 

Har du endnu ikke kastet dig over en bog, som skal læses denne sommer? Eller har du bare brug for inspiration til, hvilken bog du skal læse næste gang, så er du landet det rette sted. 

Vi har sammen med Magasinet Livs boganmelder Caroline Rutter samlet seks spændende og medrivende bøger, som er perfekt underholdning til din sommerferie. Værsågod! 

1. Minder om fremtiden af Siri Hustvedt

Minder om fremtiden er en ny roman af Siri Hustvedt om tid, erindring, fantasi og lyst. Romanen handler om en ung kvinde fra Midtvesten og hendes første år i New York i slutningen af 1970'erne. Romanen er perfekt til dig, som er til det filosofiske. 

Find den her. 

Minder om fremtiden bog af Siri Hustvedt
© Arnold Busck | Lindhardt og Ringhof

2. Millionæren fra Singapore af Kevin Kwan

Tænk, hvis du forelskede dig i den mest eftertragtede ungkarl i en gruppe af tordnende rige asiater! Du er oppe imod kvinder, der tager på polterabend i Australien og køber en hotelkæde kun for at fyre den racistiske hotelbestyrer, der afviste dem. Det gør Rachel, og det er lidt overvældende.

Find den her.

Millionæren fra Singapore af Kevin Kwan
© Saxo.com | Hr. Ferdinand

3. Mellem himmel og hav af Anna Fredriksson

Sally har arvet et hus i den lille by, hvor hun voksede op med sin far, efter at moren forlod dem. I huset bor Sallys datter, og de to har haft det svært sammen, siden Sally smed hende ud hjemmefra. Men hvis Sally tror, at det er den eneste relation, hun skal håndtere, når hun vender tilbage, kan hun godt tro om igen.

Find den her. 

Mellem himmel og hav bog af Anna Fredriksson
© Bogreolen | Cicero

4. Og sådan blev det af Maren Uthaug 

Maren Uthaugs roman Og sådan blev det er en grum fortælling om familiehemmeligheder, vanvid, onani, underjordiske væsner, overvægtige hunde og overlevelse. Den her bog vil med garanti underholde dig side for side! 

Find den her. 

Bogen Og sådan blev det af Maren Uthaug
© Arnold Busck | Lindhardt og Ringhof

5. Forsvindingsnumre af Amalie Langballe 

Agnes har været med hele vejen i morens kræftforløb. Men nu er moren død, Agnes er dybt fortvivlet, manden, hun er vild med, slår op, og Agnes hvirvles ind i en nedadgående spiral.

Find den her. 

Forsvindingsnumre af Amalie Langballe
© Arnold Busck | Lindhardt og Ringhof

6. Vinterland af Kim Faber og Janni Pedersen

Signe Kristiansen fra Københavns Politi jagter gerningsmændene bag et terrorangreb, men hun har ingen spor at gå ud fra eller efter. Samtidig skal hun håndtere sin familie, som synes, hun arbejder for meget, og en kollega, som hun har sine helt egne grunde til at hade.

Find den her. 

Vinterland af Kim Faber og Janni Pedersen
© Saxo.com | Politikens Forlag

Du vil (garanteret) også kunne lide