Vind Tromborg Mineral Foundation

Tromborg Mineral Foundation efterlader huden usminket og med naturlig glød - perfekt til både hverdag og fest. Deltag i konkurrencen her!

16. oktober 2015 af Jane Hansen

Lige nu har en heldig læser mulighed for at få fingre i Tromborgs populære Mineral Foundation, der kun har fået rosende ord fra Magasinet Livs skønhedsredaktør, Mette Bundgaard: “Tromborg Mineral Foundation er til dig, der har travlt om morgenen, men som også sætter pris på, at huden ser pæn og naturlig ud. Med Tromborgs Mineral Foundation får du foundation og pudder i ét, og den efterlader din hud usminket og med en naturlig glød, smart?”, siger hun og tilføjer, at hun er fast bruger af produktet.


Mød skønhedsdronning Marianne Tromborg

Tromborgs Mineral Foundation er 100 % naturlig, uden konserveringsstoffer og med faktor 15. Den er utrolig nem at bruge og passer alle hudtoner og -typer. Den er desuden egnet til problemhud, da den med sit indhold af mineraler virker helende.

Til ikke-abonnenter: Få 5 numre af Magasinet Liv + Tromborg Mineral Foundation for kun 249 kroner
 

Det kan du vinde
En heldig vinder får Tromborg Mineral Foundation (vanilla) + Kabuki-børste. Børsten gør det nemt at fordele Mineral foundation, og den er fantastisk nem at arbejde med. Sættet har en værdi af 340 kroner.


Til abonnenter: Køb Tromborg Mineral Foundation til særpris


Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 22. november 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvad hedder kvinden bag skønhedsproduktet?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste