Vind skønt forårssæt fra LauRie

Med de sarte rosa nuancer og det smukke blomsterprint kan det næsten ikke blive mere forårslækkert! Der er 7 sæt på højkant. Deltag i konkurrencen her.

17. marts 2016 af Redaktionen

Høj kvalitet og forårsfornemmelser. Det danske tøjfirma LauRie leverer det hele, og det endda til hele syv vindere, som denne måned kan se frem til at blive de heldige (og meget velklædte) vindere af:

  • Mia-t-shirt, str. 34-48, 749 kr. 
  • Manon-bukser, str. 32-52, 999 kr. 

Altsammen fra LauRie. Værdi 1.748 kr. 

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, og angive din størrelse i C/O-feltet.

Konkurrencen løber til og med 13. april 2016, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Vil du se mere? Du finder LauRie på Facebook og Instagram under LauRieDenmark.


Hvor har LauRie hovedsæde?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste